Κυριακή , 21 Απρίλιος 2024
Home ΠΕΙΡΑΙΑΣ Στην ετήσια εκδήλωση της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πρασίνου ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης
ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Στην ετήσια εκδήλωση της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πρασίνου ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης

Στην ετήσια εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πρασίνου που πραγματοποιήθηκε στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου, παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης.

Ο κ. Μώραλης μιλώντας στους εργαζόμενους της Διεύθυνσης οι οποίοι βρέθηκαν σύσσωμοι στην εκδήλωση, ανέφερε πως γίνεται μια καλή και συστηματική δουλειά και υπάρχει μια εμφανής βελτίωση στον τομέα του πρασίνου, λέγοντας πως αυτό οφείλεται στην Αντιδήμαρχο, στους Διευθυντές, στους Προϊσταμένους και στους εργαζόμενους  της Διεύθυνσης.

Αναφερόμενος στην υποστελέχωση της υπηρεσίας, ο κ. Μώραλης επεσήμανε ότι  ο Δήμος αξιοποιεί κάθε διαθέσιμο εργαλείο, προκειμένου να υπάρξει περισσότερο προσωπικό, σημειώνοντας πως η Δημοτική Αρχή και το Δημοτικό Συμβούλιο είναι πάντα κοντά στους εργαζόμενους.

Στη συνέχεια, ο κ. Μώραλης υπογράμμισε ότι λόγω των εκλογικών αναμετρήσεων ενδεχομένως να υπάρξουν καθυστερήσεις σε επίπεδο νέων προσλήψεων, σημειώνοντας πως «είμαστε εδώ για να το παλέψουμε».

«Είμαστε ικανοποιημένοι και πιστεύω και οι Πειραιώτες είναι ευχαριστημένοι. Αναγνωρίζουμε ασφαλώς ότι δεν είναι όλα τέλεια και ότι πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Είμαστε κοντά σας και χαίρομαι που η συνεργασία μας είναι καλή και παραγωγική, επ΄ ωφελεία  της πόλης. Να ευχαριστήσω την Αντωνία Καρακατσάνη για την καλή δουλειά της όλα αυτά τα χρόνια», ανέφερε ο Δήμαρχος Πειραιά.

 

Η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου κα Αντωνία Καρακατσάνη, απευθυνόμενη στους εργαζόμενους ανέφερε: «Είμαστε πλέον μια οικογένεια. Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας. Όλα αυτά τα χρόνια που συνεργαζόμαστε έχετε δώσει τον καλύτερο σας εαυτό, είμαι πολύ ευχαριστημένη από τη δουλειά σας. Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο για τη στήριξή του και για τη δυνατότητα που μου έδωσε να ασχοληθώ με έναν τόσο σημαντικό τομέα του Δήμου».

 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και η Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Πειραιά κα Αθηνά Γλύκα-Χαρβαλάκου.

 

Related Articles

ΡΟΔΟΝ ΤΟ ΑΜΑΡΑΝΤΟΝ(Πειραϊκή): Παρουσίαση της Ιστορίας του Χατζηκυριάκειου από τον Στέφανο Μίλεση

Σήμερα Κυριακή  21  Απριλίου   2024,  στις 6μμ στο πνευματικό Κέντρο του   Ιερού...

Εργαζόμενοι Νοσοκομείων: Παρεμβάσεις προς το Υπουργείο Εργασίας

Για την επαναφορά του 13ου – 14ου μισθούς και σύνταξης, με άμεση...

«Αγγελίνα» της Ξ.Καλογεροπούλου στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο «Αγγελίνα» της πολυαγαπημένης συγγραφέα για...

Ο Υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης στη Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιώς

Η Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιώς έχει την ευχαρίστηση να σας ανακοινώσει Γεύμα Εργασίας...