Τρίτη , 28 Μάρτιος 2023
Home ΝΑΥΤΙΛΙΑ Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας WIMA 2023
ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας WIMA 2023

Την Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 19:00 πραγματοποιήθηκε, στα γραφεία της W.I.M.A, μέσα σε ένα φιλικό και εγκάρδιο περιβάλλον, και με εξαιρετική επιτυχία, η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας 2023 της Διεθνούς Ναυτιλιακής και Βιομηχανικής Ένωσης – WIMA.

Φέτος είχαμε την ιδιαίτερη τιμή και χαρά να παρευρίσκονται, πέραν της μεγάλης συμμετοχής των μελών της Ένωσης, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κώστας Κατσαφάδος, ο κ. Ιωάννης Τραγάκης Βουλευτής Β´ Πειραιώς, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Μεταξά κ. Χαράλαμπος Τουμπέκης , η κ. Ελένη Πέτρακα Πολιτευτής της Ν.Δ καθώς και λοιποί εκπρόσωποι των φορέων του Ναυτιλιακού χώρου.

Ο Πρόεδρος της WIMA Ηλίας Χατζηεφραιμίδης  καλωσόρισε τους εκλεκτούς καλεσμένους και ευχήθηκε σε όλους μια καλή χρονιά με ευημερία τόσο για τη Ναυτιλία όσο και για την Ελλάδα. Επιπρόσθετα, αναφέρθηκε σε θέματα της Ένωσης και τόνισε ότι η WIMA θα συνεχίσει δυναμικά το έργο της και το 2023 διατηρώντας την εξωστρέφειά της και ενισχύοντας με ανάληψη νέων πρωτοβουλιών την περαιτέρω ανάπτυξη των Μελών της όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά  και Διεθνώς. 

Στη συνέχεια έγινε η παρουσίαση του Annual Report της WIMA για το 2022.

Την κοπή της Πίτας ακολούθησε cocktail, όπου οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις.

Related Articles

HSA: Webinar “ARBITRATION / MEDIATION- HAGUE VISBY RULES”

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ  ΜΕΣΙΤΩΝ  ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΩΝ  ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚO ΣΕΜΙΝΑΡΙO Nέο επιμορφωτικό διαδικτυακό σεμινάριο πρακτικής για την νέα εκπαιδευτική...

Mediterranean Ports and Shipping

Mediterranean Ports and Shipping continues to be the biggest annual Container Ports,...

Πτώση οχήματος στη θάλασσα στη Χαλκίδα

  Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας για πτώση Ε.Ι.Χ. οχήματος...

Κινητήρες μεθανόλης βάζει στα πλοία της η COSCO

Η WinGD ανακοίνωσε ότι θα προμηθεύσει κινητήρες 10X92DF-M με μεθανόλη σε τέσσερα...