Παρασκευή , 22 Σεπτέμβριος 2023
Home ΕΛΛΑΔΑ Κυριακή 5 Μαρτίου: Στάσεις εργασίας σε Μετρό και ΗΣΑΠ – Συνεχίζεται η απεργία στον Προαστιακό
ΕΛΛΑΔΑ

Κυριακή 5 Μαρτίου: Στάσεις εργασίας σε Μετρό και ΗΣΑΠ – Συνεχίζεται η απεργία στον Προαστιακό

Από τις 9:00 το πρωί ως τις 16:00 το μεσημέρι αναμένεται να κινηθεί το Μετρό (γραμμές 1, 2 και 3) καθώς το το Σωματείο Ηλεκτροδηγών και λοιπών εργαζομένων κίνησης ΣΤΑΣΥ ΑΕ προκήρυξε απεργία με αφορμή τη συγκέντρωση στις 11 το πρωί στο Σύνταγμα.

Το ΣΗΕΚ προκήρυξε 24ωρη απεργία, ωστόσο Μετρό και ΗΣΑΠ θα λειτουργήσουν μεταξύ 9:00 – 16:00 για τη διευκόλυνση όσων θέλουν να μεταβούν στη συγκέντρωση.

Oi τελευταίοι συρμοί θα αναχωρήσουν από τους τερματικούς σταθμούς «Πειραιάς» και «Κηφισιά» στις 15:30, από «Ομόνοια» προς «Πειραιά» στις 16:02 και από «Ομόνοια» προς «Κηφισιά» στις 15:49.

Υπενθυμίζεται ότι και αυτό το Σαββατοκύριακο πραγματοποιείται 48ωρη απεργία στο σιδηρόδρομο με συνέπεια να μην πραγματοποιείται κανένα δρομολόγιο του Προαστιακού ή άλλο δρομολόγιο της Hellenic Train.

Τα υπόλοιπα μέσα (Τραμ. Λεωφορεία, Τρόλεϊ) αναμένεται να κινηθούν κανονικά.

 

Κανένα δρομολόγιο της Hellenic Train, συμπεριλαμβανομένων και των δρομολογίων του Προαστιακού της Αθήνας δεν θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 και την Κυριακή 4 Μαρτίου 2023 λόγω νέας 48ωρης απεργίας σωματείων εργαζομένων στο σιδηρόδρομο.

Πηγή: Athens Transport   https://www.athenstransport.com/

 

Related Articles

Επισκέψεις- Δράσεις του υποψηφίου Άγγελου Μπουλντούμη

Είχαμε τη χαρά να παρακολουθήσουμε τα εγκαίνια του Κέντρου Νεότητας-Εντευκτηρίου “Ο Άγιος...

BLACK  ROPE: ΣΧΟΙΝΙΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

 Από την Πολυεθνική εταιρεία Black Rope Ασφάλεια στο μέγιστο Το #Anti #Snap...

ΈΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ “Europe gets dark without Shipping”

“Europe gets dark without Shipping”  Διοργάνωση κοινής εκδήλωσης στις Βρυξέλλες για το...

Posidonia Master class in Shipping

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη ναυτιλιακή βιομηχανία, από τους κορυφαίους...