Δευτέρα , 22 Απρίλιος 2024
Home ΕΛΛΑΔΑ Ε.Ε.Α.: Δώρα και λαμπάδες σε «Ελπίδα», «Χαμόγελο του Παιδιού», Παιδόπολη «Άγιος Ανδρέας» και «Χρυσαλίδα»
ΕΛΛΑΔΑ

Ε.Ε.Α.: Δώρα και λαμπάδες σε «Ελπίδα», «Χαμόγελο του Παιδιού», Παιδόπολη «Άγιος Ανδρέας» και «Χρυσαλίδα»

Δίπλα σε παιδιά που βρίσκονται «στην αγκαλιά» τεσσάρων δομών φροντίδας και προστασίας βρέθηκε για ακόμη μία χρονιά, λίγες ημέρες πριν από το Πάσχα, η Διοίκηση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, προσφέροντας δώρα και λαμπάδες.

Η δράση αυτή αγάπης, προσφοράς και αλληλεγγύης ολοκληρώθηκε σήμερα Μεγάλη Τετάρτη 12/4/2023 με τις επισκέψεις που πραγματοποίησαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και μέλη της Διοικητικής Επιτροπής και του Διοικητικού Συμβουλίου στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα» και στην Παιδόπολη «Άγιος Ανδρέας» στον Άλιμο.

Μια ημέρα πριν, τη Μεγάλη Τρίτη 11/4/2023, αντιπροσωπεία του Ε.Ε.Α. επισκέφθηκε τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Μαρούσι και το Κέντρο Πρώιμης Παρέμβασης-Προσχολικής Εκπαίδευσης «Χρυσαλίδα» στο Ίλιον.

«Ως Διοίκηση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών είμαστε ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι σε ό,τι αφορά τα παιδιά και δεν θα μπορούσαμε και αυτό το Πάσχα να μην προσφέρουμε δώρα και λαμπάδες, και μαζί στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς. Θέλουμε επίσης με την πρωτοβουλία μας αυτή να στείλουμε το μήνυμα ότι επιχειρηματικότητα και κοινωνία είναι ένα», δήλωσε ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α.. και συνεχάρη τους υπεύθυνους όλων των δομών για το σπουδαίο έργο τους.

Στην παράδοση των δώρων στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα» παρέστησαν από το Ε.Ε.Α. ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο Αντιπρόεδρος κ. Νίκος Γρέντζελος και ο Γενικός Γραμματέας κ. Δημήτρης Γαβαλάκης, ενώ παρούσα ήταν και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνίας των Πολιτών του Δήμου Αθηνών κ. Κατερίνα Γκαγκάκη.

Στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Μαρούσι βρέθηκαν και μοίρασαν δώρα από το Ε.Ε.Α. ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο Αντιπρόεδρος κ. Νίκος Γρέντζελος και τα μέλη του Δ.Σ. κ.κ. Παναγιώτης Γιαννόπουλος και Νίκος Παναγιωτάκης. Παραβρέθηκαν ακόμη ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού – Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου κ. Ιωάννης Νικολαράκος, και η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου κα. Μάχη Νικολαράκου.

Την Παιδόπολη «Άγιος Ανδρέας» επισκέφθηκαν από το Ε.Ε.Α. ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, οι Αντιπρόεδροι κ.κ. Νίκος Γρέντζελος και Νίκος Κογιουμτσής, ο Υπεύθυνος ΓΕΜΗ & Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων κ. Γιώργος Ζηκόπουλος, ο Πρόεδρος της “Αρωγός Συμβουλευτική Αναπτυξιακή Αστική Εταιρία Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα ΕΕΑ” και μέλος του Δ.Σ. του Ε.Ε.Α. Δημήτρης Βαρδακώστας, καθώς και το μέλος του Δ.Σ. κ. Χρήστος Κοντούρης. Το «παρών» έδωσε και ο Δήμαρχος Αλίμου κ. Ανδρέας Κονδύλης.

Στην επίσκεψη στο Κέντρο Πρώιμης Παρέμβασης-Προσχολικής Εκπαίδευσης «Χρυσαλίδα» συμμετείχαν από το Ε.Ε.Α. ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο Αντιπρόεδρος κ. Νίκος Γρέντζελος και τα μέλη του Δ.Σ. κ.κ. Παναγιώτης Γιαννόπουλος, Σπύρος Δαμιανός, Γιάννης Δημοθεόδωρος και Νίκος Παναγιωτάκης. Παρέστησαν επίσης, από τον Δήμο Ιλίου, ο Δήμαρχος κ. Νικόλαος Ζενέτος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιάννης Χαραλαμπόπουλος ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Άρης Τσιμόγιαννης και η Αντιδήμαρχος Οικονομικών κα. Νικολέττα Βομπιράκη.

ΑΠΟ ΤΟ Ε.Ε.Α.

 

Related Articles

ATHENS SCIENCE FESTIVAL 2024

Εκδήλωση από τους Athens Science Festival, British Council Greece και 2 ακόμη Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων...

Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην περιοχή τοποθέτησής τους

Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια θα έχουν οι νεοπροσληφθέντες εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης...

MARTINOS MARITIME: Λιμάνι Καλύμνου- πύλη εισόδου και εξόδου για την Ελλάδα και την Ευρώπη ταυτόχρονα

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι από σήμερα έως και τουλάχιστον...

9th Mediterranean Yacht Show- Nafplio

Το Mediterranean Yacht Show, το οποίο διοργανώνεται από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Ναυπηγών...