Τετάρτη , 31 Μάιος 2023
Home ΠΕΙΡΑΙΑΣ Ο Κώστας Κατσαφάδος στο Μητροπολίτη Πειραιώς
ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Ο Κώστας Κατσαφάδος στο Μητροπολίτη Πειραιώς

Ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και υπ. βουλευτής της ΝΔ στην Α’ Πειραιώς και Νήσων  κ. Κωνσταντίνος Κατσαφάδος επισκέφθηκε σήμερα Δευτέρα 24 Απριλίου 2023 στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς στο «ΜΑΡΙΝΑΚΕΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ», τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ.

Ο κ. Κατσαφάδος ζήτησε να συναντηθεί με τον Σεβασμιώτατο προκειμένου να λάβει την ευχή του στο ξεκίνημα της  προεκλογικής του εκστρατείας, αφού ως γνωστόν εκλέγεται πρώτος Βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία στην Α΄ εκλογική περιφέρεια Πειραιώς και Νήσων.

Από την πλευρά του ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κωνσταντίνος Κατσαφάδος δήλωσε για μία ακόμη φορά πως θα βρίσκεται πάντα ενεργός συμπαραστάτης σε κάθε προσπάθεια της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, και επισήμανε την σημαντική προσφορά του κ. Σεραφείμ όλα αυτά τα χρόνια στην τοπική κοινωνία και στην πόλη του Πειραιά.

Οι δύο άνδρες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν θέματα που απασχολούν το πρώτο λιμάνι της χώρας και την ευρύτερη περιοχή, καθώς επίσης και να ανταλλάξουν απόψεις και σκέψεις για κοινωνικά θέματα όπως η αντιμετώπιση της φτώχειας και η ενίσχυση των ασθενεστέρων οικονομικά συμπολιτών μας οι οποίοι δοκιμάζονται, αλλά και για εθνικά θέματα, παιδείας, πολιτισμού, υγείας και άλλα.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς ευχαρίστησε θερμά τον κ. Κατσαφάδο για την προσφορά και την βοήθειά του στην Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του επ’ ωφελεία των πολιτών και της πόλης.

 

Related Articles

Rethinking Economic Theory (RET) International Workshop

(Επανεξέταση της Οικονομικής Θεωρίας 2023)   Tο Πανεπιστήιο Πειραιώς ανακοινώνει την διοργάνωση...

Συνάντηση Προέδρου Δ.Σ.Π. με τον Γραμματέα ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ.Π. ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ...

Ναυτικό Μουσείο της Ελλάδος: Ταξιδεύοντας με τα αρχαία πλοία

ΗΜΕΡΕΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ Το Ναυτικό Μουσείο της Ελλάδος, συμμετέχοντας στον εορτασμό των Ημερών...

Εθελοντικός καθαρισμός του βυθού στην πλατεία Αλεξάνδρας από τον Σύνδεσμο Ελλήνων Βατραχανθρώπων στις «Ημέρες Θάλασσας 2023»

Εθελοντικό καθαρισμό του βυθού στην πλατεία Αλεξάνδρας, πραγματοποίησε ο Σύνδεσμος Ελλήνων Βατραχανθρώπων, στο πλαίσιο...