Τετάρτη , 31 Μάιος 2023
Home ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1ο τουρνουά πόλο για παιδιά από τον Ο.Π.Α.Ν.
ΠΕΙΡΑΙΑΣ

1ο τουρνουά πόλο για παιδιά από τον Ο.Π.Α.Ν.

7 έως 9 Απριλίου στο δημοτικό κολυμβητήριο «Α. Γαρύφαλλος»

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά διοργανώνει το 1ο τουρνουά πόλο για παιδιά (αγόρια και κορίτσια) κάτω των 13 ετών. 

Από αύριο, Παρασκευή 7 έως την Κυριακή 9 Απριλίου 2023, το δημοτικό κολυμβητήριο «Ανδρέας Γαρύφαλλος» στην παραλία Βοτσαλάκια, γεμίζει από μικρούς αθλητές των μεγαλύτερων ομάδων της Ελλάδας και του εξωτερικού. 

Οι ομάδες που συμμετέχουν είναι ο Ολυμπιακός, ο Εθνικός, η Καστέλλα, ο Παναθηναϊκός, η Βουλιαγμένη, η Berliners Germany, το Καλαμάκι, το Φάληρο.

Ώρες τουρνουά

Παρασκευή 7 Απριλίου: 17:00-20:00

Σάββατο 8 Απριλίου: 11:00-14:00 &17:00-20:00

Κυριακή 9 Απριλίου: 9:00-17:45

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, τόνισε:

«Ο Ο.Π.Α.Ν. και ο Δήμος Πειραιά φιλοξενούν  για τρεις ημέρες στο δημοτικό μας κολυμβητήριο στα Βοτσαλάκια μια όμορφη διοργάνωση, στην οποία συμμετέχουν παιδιά και αθλητές της υδατοσφαίρισης από σημαντικές ομάδες της χώρας μας, καθώς και του εξωτερικού. Θα έχουμε λοιπόν τη δυνατότητα να απολαύσουμε ωραίους αγώνες με πρωταγωνιστές τα παιδιά. Ο Δήμος Πειραιά είναι πάντα αρωγός σε αθλητικές δράσεις που προάγουν την ευγενή άμιλλα και επιθυμία μας είναι συνεχίσουμε να φιλοξενούμε αξιόλογα αθλητικά events στον Πειραιά».

 

Ο Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν, κ. Ιωσήφ Βουράκης, δήλωσε:

«Είναι μεγάλη χαρά για εμάς να φιλοξενούμε παιδιά και αθλητές από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας, αλλά και του εξωτερικού. Στηρίζουμε με κάθε τρόπο τον ερασιτεχνικό αθλητισμό σε όλα τα αθλήματα».

 

Related Articles

Rethinking Economic Theory (RET) International Workshop

(Επανεξέταση της Οικονομικής Θεωρίας 2023)   Tο Πανεπιστήιο Πειραιώς ανακοινώνει την διοργάνωση...

Συνάντηση Προέδρου Δ.Σ.Π. με τον Γραμματέα ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ.Π. ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ...

Ναυτικό Μουσείο της Ελλάδος: Ταξιδεύοντας με τα αρχαία πλοία

ΗΜΕΡΕΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ Το Ναυτικό Μουσείο της Ελλάδος, συμμετέχοντας στον εορτασμό των Ημερών...

Εθελοντικός καθαρισμός του βυθού στην πλατεία Αλεξάνδρας από τον Σύνδεσμο Ελλήνων Βατραχανθρώπων στις «Ημέρες Θάλασσας 2023»

Εθελοντικό καθαρισμό του βυθού στην πλατεία Αλεξάνδρας, πραγματοποίησε ο Σύνδεσμος Ελλήνων Βατραχανθρώπων, στο πλαίσιο...