Τρίτη , 5 Μάρτιος 2024
Home AGENDA Ημερίδα “Startups in Shipping” στο Ίδρυμα Λασκαρίδη
AGENDAΝΑΥΤΙΛΙΑ

Ημερίδα “Startups in Shipping” στο Ίδρυμα Λασκαρίδη

Ημερίδα “Startups in Shipping”
Τo Real Time Graduates σε συνεργασία με την Startup Pathways διοργανώνουν ημερίδα με θέμα Startups in Shipping το Σάββατο, 27 Μαΐου 2023 και ώρα 10:00 – 15:00, στο Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη (2ας Μεραρχίας 36 & Ακτής Μουτσοπούλου,Πειραιάς).

Την εκδήλωση θα χαιρετήσει η κα Έλλη Διακαναστάση, Executive Director της Elevate Greece και η κα Σουζάνα Λασκαρίδη, ιδρύτρια του Real Time Graduates, Chair της Lavinia Corp. και Συνιδρύτρια και CEO του Bluecycle. Θα ακολουθήσουν συζητήσεις του κ. Δημήτρη Παπαδημητρίου, Ιδρυτή & Managing Director της Startup Pathways με την κα Βάλια Παπαδημητρίου, Ιδρύτρια & CEO του Deva Group, σχετικά με τις Δεξιότητες Ηγεσίας που απαιτούνται για να επιχειρήσει κάποιος στον τομέα των startups, αλλά και της κα Σουζάνας Θεοδωρίδου, Head of Business της Startup Pathways με τον κ. Κωνσταντίνο Καρβουνάκη, Principal Investor της Metavallon VC, σχετικά με Χρηματοδοτήσεις προς startups. Στο πάνελ της ημερίδας με τίτλο «Ιστορίες Επιτυχίας από Ναυτιλιακές Startups», το οποίο θα συντονίσει ο κ. Ηλίας Μπίσιας, Διευθυντής των Ναυτικών Χρονικών και της Isalos.net, θα συμμετέχουν οι: ο κ. Αγαπητός Διακογιάννης, Συνιδρυτής & CEO της Seafair, ο κ. Αντώνης Μαλαξιανάκης, Ιδρυτής & CEO της Harbor Lab, ο κ. Κωνσταντίνος Κυριακόπουλος, Συνιδρυτής & CEO της DeepSea Technologies, ο κ. Άρης Μανασσάκης, Συνιδρυτής & COO της ProcureShip και ο κ. Μιχάλης Χαρτουλάρης, COO της bid2board.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε απόφοιτους & τελειόφοιτους Ναυτιλιακών Σχολών, σε όσους ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά στο χώρο των ναυτιλιακών startups, αλλά και γενικότερα σε μέλη του startup community.

Το πρόγραμμα Real Time Graduates είναι μία πρωτοβουλία μη-κερδοσκοπικού χαρακτήρα που συνδέει τους απόφοιτους Ναυτιλιακών Σχολών και άλλων κλάδων της Ναυτιλίας με το Ελληνικό Ναυτιλιακό Cluster. Μέσα από το πρόγραμμα Real Time Graduates, οι εταιρείες έχουν την ευκαιρία να συνεργαστούν με νέους και πρόθυμους πτυχιούχους και, ενδεχομένως, να βρουν πολύτιμους συνεργάτες για το μέλλον, ενώ ταυτόχρονα βοηθούν νέα παιδιά να κάνουν τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα. Ακόμη, μέσω του Real Time Graduates, τα μέλη του έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να επισκεφτούν διαφορετικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο.

H Startup Pathways προσφέρει καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα σε scaleups & corporations στoυς τομείς του leadership, management, sales & communications. Παράλληλα, σε συνεργασία με διεθνείς οργανισμούς, όπως η Google και η Microsoft, διοργανώνει community-building δράσεις με στόχο την υποστήριξη της νεοφυούς επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα.

Για την παρακολούθηση της ημερίδας, είναι απαραίτητη η <https://www.eventbrite.com/e/startups-in-shipping-tickets-635351111277>
κράτηση θέσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο <mailto:info@investinthefuture.gr> info@investinthefuture.gr

Σάββατο, 27 Μαΐου 2023 και ώρα 10:00 – 15:00, στο Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη.

Related Articles

GREEN4SEA Athens Forum

We’re thrilled to invite you to the upcoming GREEN4SEA Athens Forum 2024!...

MOORE GREECE-Φεβρουάριος 2024

Στο ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ Φεβρουαρίου 2024, είμαστε υπερήφανοι που εργαστήκαμε μαζί με το...

 80 χρόνια από τη Μάχη της Κοκκινιάς -Εκδηλώσεις μνήμης διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη

Εκδηλώσεις μνήμης για τη συμπλήρωση 80 χρόνων από τη Μάχη της Κοκκινιάς...

Ανοίγει τις πύλες του το Εθελοντικό Πρόγραμμα του Δήμου Πειραιά Piraeus TeamUp

Γιάννης Μώραλης:  «Ήρθε  η στιγμή να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο τον εθελοντισμό στην πόλη μας»...