Σάββατο , 25 Μάιος 2024
Home ΠΕΙΡΑΙΑΣ Συνάντηση ΕΣΠ με Δόμνα Μιχαηλίδου και Ανδρέα Βροντάκη
ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Συνάντηση ΕΣΠ με Δόμνα Μιχαηλίδου και Ανδρέα Βροντάκη

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΜΕ
ΤΗΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ κ. Δ. ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Α΄ΠΕΙΡΑΙΑ & ΝΗΣΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Α΄ΠΕΙΡΑΙΑ & ΝΗΣΩΝ κ. Α. ΒΡΟΝΤΑΚΗ

Με ιδιαίτερη επιτυχία και σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 10 Μαΐου συνάντηση του Προέδρου Θ. Καπράλου και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς με την Υφυπουργό Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης  κ. Δόμνα Μιχαηλίδου και τον υποψήφιο Βουλευτή Α΄Πειραιά & Νήσων κ. Α. Βροντάκη στα γραφεία του ΕΣΠ.

Τα μέλη έθεσαν στην Υφυπουργό ένα πλαίσιο προτάσεων για την εύρυθμη λειτουργία της πειραϊκής αγοράς, οικονομικά, τραπεζικά, θέματα ρευστότητας κ.ά. τονίζοντας την ανάγκη συγκεκριμένων παρεμβάσεων και υιοθέτησης μιας μακροπρόθεσμης στρατηγικής για τη στήριξη των επιχειρήσεων.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε σε εργασιακά/ασφαλιστικά  θέματα που αφορούν στη μείωση του μη μισθολογικού κόστους των επιχειρήσεων, στην ανάγκη στήριξης των Εμπορικών Συλλόγων μέσω υλοποίησης προγραμμάτων απασχόλησης, καθώς και στην ανάγκη σχεδιασμού δράσεων που να στοχεύουν στον εκσυγχρονισμό των ψηφιακών υποδομών των επιχειρήσεων του εμπορίου, σε συνδυασμό με ενίσχυση δεξιοτήτων του έμψυχου δυναμικού με την επιμόρφωση επιχειρηματιών και εργαζομένων.

Επίσης τέθηκαν υπόψη των υποψηφίων Βουλευτών θέματα τοπικού ενδιαφέροντος που συνδέονται άμεσα με την πειραϊκή επιχειρηματικότητα, όπως η υπογειοποίηση της γραμμής του ηλεκτρικού μεταξύ Φαλήρου και Πειραιά, η Ιπποδάμεια Αγορά Τροφίμων, η αξιοποίηση δημόσιων κτιρίων, η αξιοποίηση του τουριστικού προϊόντος που προέρχεται από την κρουαζιέρα κ.ά.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. ευχήθηκαν καλή επιτυχία και ζήτησαν από τους υποψηφίους την επομένη ημέρα των εκλογών να βρίσκονται στο πλευρό της πειραϊκής επιχειρηματικότητας, ώστε να προωθηθούν και να επιλυθούν τα ποικίλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Related Articles

EEL &ΠΑΠΕΙ:¨Τα Logistics & η Ναυτιλία σε μια νέα εποχή: Βασικός πυλώνας ανάπτυξης θέσεων εργασίας”

H EEL διοργανώνει την Παρασκευή 24 Μαΐου, σε συνεργασία με το Τμήμα...

Αγώνες κωπηλασίας Ομίλου Ερετών-Ημέρες θάλασσας 2024

 Αγώνες κωπηλασίας Ομίλου Ερετών Απολαύστε τους κωπηλατικούς αγώνες από την παραλία της...

ΣΙΝΕΜΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ στο μαγικό ηλιοβασίλεμα της Πειραϊκής

10 χρόνια Ημέρες Θάλασσας  Σινεμά στη Θάλασσα Θερινό σινεμά, με το άρωμα...

Πάνδημος ο εορτασμός των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στον πανηγυρίζοντα Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Πειραιά

Ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνού και συνιερουργούντων του...