Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Home AGENDA Επιχειρηματική Αποστολή στην Αλβανία, 16-18 Οκτωβρίου 2023
AGENDAΕΛΛΑΔΑ

Επιχειρηματική Αποστολή στην Αλβανία, 16-18 Οκτωβρίου 2023

Το ΕΒΕΑ, ο ΣΕΒ, ο ΣΕΒΕ και η Enterprise Greece, σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Τιράνων και το Γραφείο Ο.Ε.Υ. της Πρεσβείας της Ελλάδος στα Τίρανα, διοργανώνουν Επιχειρηματική Αποστολή στα Τίρανα της Αλβανίας, από την Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023 έως την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023. Η Αποστολή θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη του Enterprise Europe Network (EEN-Hellas 2025), του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας, του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών, του Συνδέσμου Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας, του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας και του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής-Πειραιώς.

Στην Αποστολή θα εκπροσωπηθούν κυρίως οι εξής κλάδοι: Ενέργεια -ΑΠΕ, Κατασκευές – Δομικά Υλικά, Τρόφιμα – Ποτά. Η συμμετοχή ελληνικών επιχειρήσεων που δεν ανήκουν στους εν λόγω κλάδους θα εξεταστεί μεμονωμένα.

Το Επιχειρηματικό Forum θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2023, όπου θα διεξαχθούν οι  διμερείς συναντήσεις (Β2Β) ανάμεσα σε ελληνικές και αλβανικές επιχειρήσεις, στο ξενοδοχείο Maritim Hotel Plaza Tirana https://www.plazatirana.com/el/.

Για τη διευκόλυνσή σας, σας παραθέτουμε τον  Επιχειρηματικό Οδηγό του Γραφείου ΟΕΥ για την αγορά της Αλβανίας και το Δελτίο Οικονομικών και Επιχειρηματικών Εξελίξεων για την Αλβανία Μηνός Ιουνίου 2023.

Για την καλύτερη προετοιμασία της αποστολής και τον αποτελεσματικότερο συντονισμό των ενεργειών, παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε για το ενδιαφέρον συμμετοχής της εταιρείας σας, συμπληρώνοντας, έως την Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου  2023 τη σχετική δήλωση εδώ, στέλνοντας επιπλέον και σύντομο προφίλ και λογότυπο της εταιρείας σας στα αγγλικά. Στην Αποστολή θα συμμετέχουν έως 20 ελληνικές εταιρείες, οπότε θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

 

Για να διασφαλίσετε τη συμμετοχή σας, θα πρέπει να καταβάλετε το ποσό που ακολουθεί, στον κάτωθι λογαριασμό του ΕΒΕΑ:

Τράπεζα Πειραιώς, Αριθμός Λογαριασμού: 5050-041544-479

ΙΒΑΝ: GR9501720500005050041544479

Προθεσμία καταβολής: 4/9/2023Αιτιολογία: «Επιχειρηματική Αποστολή στην Αλβανία» και να αναφέρεται η ακριβής επωνυμία της επιχείρησης, η πλήρης διεύθυνση, το Α.Φ.Μ. και η Δ.Ο.Υ.

 

Το κόστος συμμετοχής για κάθε εταιρεία είναι ως εξής:

  • Μέλη ΕΒΕΑ, ΣΕΒ, ΣΕΒΕ:300€ για τον πρώτο εκπρόσωπο της εταιρίας. Για κάθε επιπλέον εκπρόσωπο το ποσό είναι 150€.
  • Μη Μέλη ΕΒΕΑ, ΣΕΒ, ΣΕΒΕ: 500€ για τον πρώτο εκπρόσωπο της εταιρίας. Για κάθε επιπλέον εκπρόσωπο το ποσό είναι 250€.

 

Το ποσό αυτό καλύπτει:

  • Τη διοργάνωση των Β2Β συναντήσεων & του Επιχειρηματικού Φόρουμ στα Τίρανα
  • Τις μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο των Τιράνων και όπου αλλού προκύψουν ανάγκες, με ιδιωτικό λεωφορείο.

 

Τα λοιπά κόστη μετακίνησης και διαμονής θα καλυφθούν από τους συμμετέχοντες.

 

Σημείωση: Η προετοιμασία των Β2Β συναντήσεων θα ξεκινήσει για κάθε εταιρεία μετά την καταβολή του ανωτέρω ποσού. Η λίστα των συναντήσεων θα οριστικοποιηθεί μετά την επιβεβαίωση των ελληνικών συμμετοχών και θα αποσταλεί στις εταιρείες πριν την αναχώρηση.  Το ΕΒΕΑ, ο ΣΕΒ, ο ΣΕΒΕ και η Enterprise Greece δεν μπορούν να διασφαλίσουν εκ των προτέρων συναντήσεις για τις ελληνικές εταιρίες. Σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής μέχρι και 1 μήνα πριν την αποστολή, το ποσό της συμμετοχής δεν επιστρέφεται.

 

ΔΙΑΜΟΝΗ  & ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

 

Οι συμμετέχοντες στην Αποστολή θα ενημερωθούν σχετικά με τις προτεινόμενες πτήσεις και το ξενοδοχείο αρχές Σεπτέμβρη 2023.

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με το ΕΒΕΑ (Τίνα Ρέτζεκα: Τ. 210 338 2342, Ε. tretzeka@acci.gr), τον ΣΕΒ (Ντίνα Αθανασίου: Τ. 211 500 6104, Ε. ir@sev.org.gr) και τον ΣΕΒΕ (Νατάσα Γιαλόγλου, Τ: 2310 535333, Ε: ny@seve.gr).

Related Articles

Γινόμαστε η φωνή της γειτονιάς

Αγία Σοφία – Καμίνια, Παλιά Κοκκινιά – Μανιάτικα, Άγιος Δημήτριος – Απόλλωνας...

«Μια Πέμπτη, μια Σαρακοστή» του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Πειραιώς

«Μια Πέμπτη, μια Σαρακοστή» του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Πειραιώς: Α. Την Πέμπτη...

Απάντηση του ΥΝΑΝΠ σε δηλώσεις του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Στέφανου Κασσελάκη

Απάντηση του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής σε δηλώσεις του Αρχηγού της...