Κυριακή , 24 Σεπτέμβριος 2023
Home ΕΛΛΑΔΑ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.: Συμμετοχή στην Πανελλαδική Στάση Εργασίας της ΑΔΕΔΥ
ΕΛΛΑΔΑ

Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.: Συμμετοχή στην Πανελλαδική Στάση Εργασίας της ΑΔΕΔΥ

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΖΑΝΕΙΟΥ Γενικού Νοσοκομείου Πειραιά:

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 26-07-2023 ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ 11:00 π.μ. ΕΩΣ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΒΑΡΔΙΑΣ !!!

Ανακοίνωση: 

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) ανακοινώνει την συμμετοχή της στην Πανελλαδική Στάση Εργασίας που προκήρυξε η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. για την ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023 (ημέρα ψήφισης του Νομοσχεδίου για τους νέους μισθούς στο Δημόσιο), από τις 11:00 το πρωί μέχρι τη λήξη του ωραρίου, και καλεί όλους τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση να συμμετάσχουν μαζικά και ενωτικά, όπως επίσης και στην Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα, στις 11:30 το πρωί, στο Υπουργείο Οικονομικών (Νίκης 5-7).

 

Το Νομοσχέδιο που κατέθεσε η κυβέρνηση με τίτλο, «Ενίσχυση του εισοδήματος των μισθωτών, των νέων, της οικογένειας και της εργασίας. Συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις», συνιστά εμπαιγμό των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και γενικότερα το Δημόσιο Τομέα. Οι αυξήσεις για τις οποίες επιχαίρει η κυβέρνηση, και τα φερέφωνα της θέλουν να περάσουν πώς πρόκειται για «γενναίες παροχές», είναι ψίχουλα, και ούτε στο ελάχιστο μπορούν να καλύψουν το «τσεκούρι» που έπεσε στα χρόνια των μνημονίων, ή να απαλύνουν τον πόνο από τον οικονομικό όλεθρο τον οποίο υφίσταται οι εργαζόμενοι και τα νοικοκυριά τα τελευταία χρόνια από τις απανωτές αυξήσεις στην ενέργεια, στα είδη σούπερ-μάρκετ και πρώτης ανάγκης γενικά.

Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση διεκδικούμε:

  • Γνήσιο μισθολόγιο με γενναίες αυξήσεις στους μισθούς μας.
  • Επαναφορά του 13ουκαι 14ου μισθού.
  • Μισθολογική αναγνώρισητης διετίας 2016-2017.
  • Αφορολόγητο στα 12.000 ευρώ.
  • Αύξηση του ΕπιδόματοςΕπικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασίας.
  • Καμία σύνδεση της αξιολόγησηςμε τη μισθολογική και βαθμολογική εξέλιξη.

 

Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει να στείλουμε το μήνυμα στην κυβέρνηση πώς, ανοχή στην κοροϊδία, στον εμπαιγμό και στην απαξίωση δεν πρόκειται να δείξουμε. Όλοι μαζί συμμετέχουμε στην Πανελλαδική Στάση Εργασίας που προκήρυξε η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. για την ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023, από τις 11:00 το πρωί μέχρι τη λήξη του ωραρίου, στην Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα, στις 11:30 το πρωί, στο Υπουργείο Οικονομικών (Νίκης 5-7), καθώς επίσης και στις όποιες άλλες Συγκεντρώσεις προγραμματισθούν ανά την Ελλάδα.

 

Related Articles

FURUNO HELLAS helps Thessaly

FURUNO HELLAS has contributed to Thessaly people support by supplying with essentials...

Jotun Hellas pioneers vessel maintenance and safety with novel Aerial Drone Inspection Service

We are excited to launch our groundbreaking Aerial Drone Inspection Service, ensuring...

Η ομιλία του πρόεδρου Ε.Ε.Α. στο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο για τις ΜμΕ

ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ...

NAVIGATING THE MARITIME LANDSCAPE: Insights into GREECE’S shipping industry

Greece continues to hold a strong position in the maritime industry, demonstrating...