Τρίτη , 21 Μάιος 2024
Home AGENDA ΕΕΑ και ΓΣΕΒΕΕ διοργανώνουν Ευρωπαϊκό Συνέδριο για τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου
AGENDAΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΕΕΑ και ΓΣΕΒΕΕ διοργανώνουν Ευρωπαϊκό Συνέδριο για τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΕΑ) και η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ) διοργανώνουν ευρωπαϊκό συνέδριο το οποίο θα διεξαχθεί στις 22 Σεπτεμβρίου (11:30 – 17:30) & 23 Σεπτεμβρίου (10:00 – 15:00) στο Ωδείο Αθηνών με θέμα: “Οι προκλήσεις των μικρών επιχειρήσεων σε ένα μεταβαλλόμενο οικονομικό περιβάλλον”.

Τις εργασίες του Συνεδρίου θα απασχολήσουν τρεις βασικές θεματικές ενότητες που ταυτόχρονα αποτελούν και μεγάλες προκλήσεις για όλο το επιχειρείν:

  1. Πρόσβαση στη χρηματοδότηση
  2. Ψηφιακός Μετασχηματισμός
  3. Πράσινη Μετάβαση

Το Συνέδριο θα ξεκινήσει με χαιρετισμούς από τον Πρόεδρο του ΕΕΑ, κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, τον Πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ, κ. Γιώργο Καββαθά και τον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Κώστα Μπακογιάννη.

Την εναρκτήρια ομιλία θα κάνει ο Πρωθυπουργός, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα τοποθετηθούν πολιτικοί αρχηγοί,  Έλληνες και Ευρωπαίοι παράγοντες της επιχειρηματικότητας, επικεφαλής και υψηλόβαθμα στελέχη Τραπεζών, Πρόεδροι Επιμελητηρίων.

Οι μικρές επιχειρήσεις δημιουργούν την πλειονότητα των νέων θέσεων εργασίας, παράγουν πλούτο, ενισχύουν την κοινωνική συνοχή και συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών. Αντιπροσωπεύουν το 99% των επιχειρήσεων στην Ε.Ε., απασχολούν το 66% του εργατικού δυναμικού και παράγουν περισσότερο από το 50% του ΑΕΠ της Ε.Ε. Ειδικότερα, δραστηριοποιούνται περίπου 25 εκατομμύρια ΜμΕ στην ΕΕ, οι οποίες απασχολούν περίπου 146 εκατομμύρια άτομα.

Το συνέδριο αυτό φιλοδοξεί να αποτελέσει σημείο συνάντησης των ανθρώπων που επιχειρούν, εργάζονται, εκπροσωπούν & αποφασίζουν για τις μικρές επιχειρήσεις σε ένα μεταβαλλόμενο περιβάλλον.

Το link  με αναλυτικές πληροφορίες, το πρόγραμμα για το συνέδριο και τη δυνατότητα εγγραφής:

https://imegsevee.m-pages.com/gsevee_europa_conference_2023

Related Articles

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ- ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΜΕ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΑ

ΠΕΜΠΤΗ 23/5/2024, 20.30 ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ  ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΤΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ!!! Πάμε μια...

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ  «ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΘΗΡΙΩΔΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ»

  Την 1η Ιουνίου, ημέρα Σάββατο  και ώρα 17.00  στο Δημοτικό Θέατρο...

ISALOS NET: Innovative Management: Responses to the future challenges of shipping

  The maritime industry stands at a critical juncture where innovation and...