Παρασκευή , 22 Σεπτέμβριος 2023
Home AGENDA ΕΕΑ και ΓΣΕΒΕΕ διοργανώνουν Ευρωπαϊκό Συνέδριο για τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου
AGENDAΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΕΕΑ και ΓΣΕΒΕΕ διοργανώνουν Ευρωπαϊκό Συνέδριο για τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΕΑ) και η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ) διοργανώνουν ευρωπαϊκό συνέδριο το οποίο θα διεξαχθεί στις 22 Σεπτεμβρίου (11:30 – 17:30) & 23 Σεπτεμβρίου (10:00 – 15:00) στο Ωδείο Αθηνών με θέμα: “Οι προκλήσεις των μικρών επιχειρήσεων σε ένα μεταβαλλόμενο οικονομικό περιβάλλον”.

Τις εργασίες του Συνεδρίου θα απασχολήσουν τρεις βασικές θεματικές ενότητες που ταυτόχρονα αποτελούν και μεγάλες προκλήσεις για όλο το επιχειρείν:

  1. Πρόσβαση στη χρηματοδότηση
  2. Ψηφιακός Μετασχηματισμός
  3. Πράσινη Μετάβαση

Το Συνέδριο θα ξεκινήσει με χαιρετισμούς από τον Πρόεδρο του ΕΕΑ, κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, τον Πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ, κ. Γιώργο Καββαθά και τον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Κώστα Μπακογιάννη.

Την εναρκτήρια ομιλία θα κάνει ο Πρωθυπουργός, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα τοποθετηθούν πολιτικοί αρχηγοί,  Έλληνες και Ευρωπαίοι παράγοντες της επιχειρηματικότητας, επικεφαλής και υψηλόβαθμα στελέχη Τραπεζών, Πρόεδροι Επιμελητηρίων.

Οι μικρές επιχειρήσεις δημιουργούν την πλειονότητα των νέων θέσεων εργασίας, παράγουν πλούτο, ενισχύουν την κοινωνική συνοχή και συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών. Αντιπροσωπεύουν το 99% των επιχειρήσεων στην Ε.Ε., απασχολούν το 66% του εργατικού δυναμικού και παράγουν περισσότερο από το 50% του ΑΕΠ της Ε.Ε. Ειδικότερα, δραστηριοποιούνται περίπου 25 εκατομμύρια ΜμΕ στην ΕΕ, οι οποίες απασχολούν περίπου 146 εκατομμύρια άτομα.

Το συνέδριο αυτό φιλοδοξεί να αποτελέσει σημείο συνάντησης των ανθρώπων που επιχειρούν, εργάζονται, εκπροσωπούν & αποφασίζουν για τις μικρές επιχειρήσεις σε ένα μεταβαλλόμενο περιβάλλον.

Το link  με αναλυτικές πληροφορίες, το πρόγραμμα για το συνέδριο και τη δυνατότητα εγγραφής:

https://imegsevee.m-pages.com/gsevee_europa_conference_2023

Related Articles

ΠΕΙΡΑΪΚΗ: Γιορτή του Σπάρου από τον Δήμο Πειραιά

Εκδήλωση από το χρήστη Destination Piraeus και τον Δήμο Πειραιά ◉ ΠΕΙΡΑΪΚΗ ◉...

Ο ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πειραιώς συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού 2023

Ο ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πειραιώς συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού 2023!!! Το Σάββατο...

SNAME An Update on the Most Viable Measures Towards Decarbonization

SNAME GREEK SECTION MONTHLY MEETING THURSDAY,  28th SEPTEMBER 2023  19:00 – 21:00...

TOTOTHEO Maritime participates at the Smart Maritime Network

We are excited to participate at the Smart Maritime Network Annual Global...