Δευτέρα , 4 Δεκέμβριος 2023
Home ΝΑΥΤΙΛΙΑ FAST FERRIES: Φθινοπωρινή προσφορά 30%-Μεγάλος Διαγωνισμός
ΝΑΥΤΙΛΙΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

FAST FERRIES: Φθινοπωρινή προσφορά 30%-Μεγάλος Διαγωνισμός

H Fast Ferries, θέλοντας να συνεισφέρει στην προσπάθεια για παράταση της τουριστικής περιόδου αλλά και επιβραβεύοντας τους επιβάτες που την προτιμούν, σας ενημερώνει ότι για το διάστημα Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου έχει προβεί στις παρακάτω ενέργειες:

Α. Παροχή έκπτωσης 30% στα εισιτήρια των δρομολογίων επιστροφής εφόσον τα εισιτήρια μετάβασης και επιστροφής εκδίδονται ταυτόχρονα.

Η ισχύς της έκπτωσης αφορά τα δρομολόγια από 4/9 έως 31/10/2023.

Η έκπτωση ισχύει για όλα τα δρομολόγια της Fast Ferries και σε όλα της τα πλοία (ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π, ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Π, FAST FERRIES ANDROS και HSC THUNDER) και για όλους τους προορισμούς χωρίς περιορισμό.

Η έκπτωση ισχύει για εισιτήρια επιβατών και οχημάτων (ΙΧ, μοτό) και προκύπτει αυτόματα με την τιμολόγηση κράτησης με επιστροφή.

Η έκπτωση δεν είναι αθροιστική και δεν συνδυάζεται με τις άλλες εκπτώσεις που ισχύουν π.χ. φοιτητική, πολυτεκνική κλπ.

 

Τα εισιτήρια μπορούν να γίνουν open (το σύνολο της κράτησης ή μόνον ή επιστροφή) εάν χρειαστεί και εφόσον αντικατασταθούν σε δρομολόγια έως 31/10 η έκπτωση διατηρείται και στην αντικατάσταση.

Δεν μπορούν να γίνουν open μεμονωμένα τα εισιτήρια της μετάβασης.

 

Β. ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: 2 υπερ-τυχεροί και 15 τυχεροί επιβάτες της Fast Ferries

H Fast Ferries θα προσφέρει σε 2 επιβάτες της δώρο από ένα αυτοκίνητο (MG και ΟPEL) από την Gallo S.A. για χρήση δύο μηνών με όλα τα έξοδα (εκτός καυσίμων) πληρωμένα και σε 15 ακόμη τυχερούς ένα δώρο που περιλαμβάνει 2 ατομικά εισιτήρια και ενός οχήματος για μετάβαση και επιστροφή με δυνατότητα χρήσης του δώρου έως και 31/10/2024.

 

Η συμμετοχή στην κλήρωση θα μπορεί να πραγματοποιηθεί από τις 04 Σεπτεμβρίου, όπου θα πρέπει ο επιβάτης να επισκεφθεί την σελίδα https://fastferries.com.gr/contest-sep23/, να συμπληρώσει τα στοιχεία του και τον αριθμό εισιτηρίου του (θα πρέπει να έχει ήδη πραγματοποιήσει το ταξίδι).Ο κάθε επιβάτης μπορεί να συμμετάσχει περισσότερες από μία φορά στο διαγωνισμό εφόσον πραγματοποιήσει περισσότερα ταξίδια στο συγκεκριμένο διάστημα.

Στην κλήρωση θα μπορούν να συμμετάσχουν όλοι όσοι έχουν πραγματοποιήσει ταξίδι με τη Fast Ferries σε δρομολόγιό της από 4/9 έως 31/10/2023.

Η κλήρωση θα γίνει στις 3/11/2023 και οι νικητές θα ενημερωθούν από την εταιρεία μας ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά μέσω των στοιχείων επικοινωνίας που θα έχουν καταχωρήσει.

 

Related Articles

Γιάννης Κοκαράκης- BureauVeritas: Ανθεκτικότητα στον κυβερνοχώρο για πλοία και για εξοπλισμό

Ο Δρ. Γιάννης Κοκαράκης Αντιπρόεδρος Τεχνολογίας και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης Hellenic BS-ME Zone...

34ο Greek Annual Economic Summit 2023

a34th Greek Economic Summit | GES2023   Εξέχον κρίσιμο ζήτημα για την...

New partnership: Vanos S.A. and Particles plus

VANOS S.A. is proud to announce a new partnership with Particles Plus,...

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΛΛΙΑΣ, Πρόεδρος ΟΕΕ: Στόχοι τετραετίας

Από τον Κωνσταντίνο  Κόλλια πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και υποψήφιο στις...