Δευτέρα , 27 Μάιος 2024
Home SLIDER ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ: Εκλογές στις 10 Δεκεμβρίου
SLIDERΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ: Εκλογές στις 10 Δεκεμβρίου

Το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος θα πραγματοποιήσει εκλογές στις 10 Δεκεμβρίου 2023. Ο πρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Κόλλιας  θα είναι εκ νέου υποψήφιος με την παράταξη  ΔΗ.ΚΙ.Ο. (Δημοκρατική Κίνηση Οικονομολόγων)

Δήλωση του Πρόεδρου κ. Κωνσταντίνου Κόλλια:

Επειδή το ξέρω ότι σας έλειψαν οι εκλογές ,θα κλείσουμε τη χρονιά με τις καλύτερες! Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου, οι εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος! Οι δικές μας εκλογές! Ξεκινάμε! #ΕΚΛΟΓΕΣ_ΟΕΕ_2023 #10_Δεκεμβρίου #ΔΥΝΑΤΗ_ΔΗΚΙΟ #ΔΥΝΑΤΟ_ΟΕΕ

Ο Κωνσταντίνος Κόλλιας γεννήθηκε στη Λάρισα το 1976. Σπούδασε οικονομικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, έχει μεταπτυχιακό στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και διδακτορικό δίπλωμα στο ίδιο αντικείμενο, στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει διατελέσει ειδικός γραμματέας αποκρατικοποιήσεων στο Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών, γενικός διευθυντής της Σχολής Επιμόρφωσης Υπαλλήλων του Υπουργείου Οικονομικών, αναπληρωτής διοικητής για την Ελλάδα στην Παρευξείνια Τράπεζα Επενδύσεων και Ανάπτυξης, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Εταιρείας Παροχής Αερίου (ΕΠΑ) Αττικής, μέλος του Δ.Σ. του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (ΟΑΣΑ), οικονομικός σύμβουλος του Υπουργού στο Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών και επισκέπτης καθηγητής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Σήμερα, είναι επισκέπτης καθηγητής στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, μέλος του Δ. Σ. και Πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου της εταιρείας “Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Α.Ε.”, Partner στην Διαδικασία ΑΕ και οικονομικός σύμβουλος – σύμβουλος επιχειρηματικής ανάπτυξης στην KLC Law Firm. Τον Φεβρουάριο του 2014 εξελέγη Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και τον Φεβρουάριο του 2017 επανεξελέγη. Τον Ιανουάριο του 2020 ανανέωσε για τέσσερα ακόμη χρόνια την θητεία του στη θέση του Προέδρου του ΟΕΕ. Είναι παντρεμένος και έχει δύο  παιδιά.

Καλή επιτυχία Πρόεδρε!

Επιμέλεια Κλαίρη Παπά

 

ο πρόεδρος του  Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος κ. Κωνσταντίνος  Κόλλιας, με τη γράφουσα Κλαίρη Παπά

 

 

Related Articles

Εκδήλωση ΕΒΕΠ “ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ-ΑΚΤΟΠΛΟΙΑ, ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ”

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΒΕΠ “ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ-ΑΚΤΟΠΛΟΙΑ, ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΚΑΙ...

ΕΒΕΠ: Η κοινωνία και η οικονομία δεν αντέχουν «ανερμάτιστες» προτάσεις

Από τον  Βασίλη Κορκίδη πρόεδρο  ΕΒΕΠ  και ΠΕΣΑ Ο διπλός στόχος όλων...

Diana Shipping Inc. Announces Results of 2024 Annual Meeting of Shareholders

Diana Shipping Inc. (NYSE:DSX) (the “Company”), a global shipping company specializing in...

Δυναμική Παρουσία της POSEIDON MARINE SUPPLIES στα ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2024

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΤΑ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2024   Η PoseidonMarineSupplies φτάνει όλο και...