Δευτέρα , 4 Δεκέμβριος 2023
Home AGENDA ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΛΕΣΧΗ ΠΕΙΡΑΙΑ: Γεύμα εργασίας με τους Αρχηγούς του Πολεμικού Ναυτικού και του Λιμενικού
AGENDAΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΛΕΣΧΗ ΠΕΙΡΑΙΑ: Γεύμα εργασίας με τους Αρχηγούς του Πολεμικού Ναυτικού και του Λιμενικού

Η Ναυτιλιακή   Λέσχη  Πειραιά  διοργανώνει επερχόμενη εκδήλωση και συγκεκριμένα  γεύμα εργασίας με  κεντρικoύς ομιλητές τον αξιότιμο  Αντιναύαρχο Ιωάννη Δρυμούση ΠΝ, Αρχηγό Γενικού Επιτελείου Ναυτικού και Αντιναύαρχο Γεώργιο Αλεξανδράκη ΛΣ, Αρχηγό Λιμενικού Σώματος Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Αντιναύαρχος Δημήτριος – Ελευθέριος Κατάρας ΠΝ, Αρχηγός Στόλου.

Με τίτλο Η Προσφορά του Πολεμικού Ναυτικού και του Λιμενικού Σώματος στην Ελληνική Κοινωνία”. Η Δημοσιογράφος και Συγγραφέας Κυρία Μαργαρίτα Πουρνάρα θα συζητήσει μαζί τους και θα παρουσιάσει το βιβλίο της “ΑΔΡΙΑΣ – ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ” Η Βιογραφία του Θρυλικού Αντιτορπιλικού  την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 13:30.

Η Ελλάδα   είναι ένα έθνος ναυτικό, του οποίου η θάλασσα αποτελεί πηγή οικονομικής και εμπορικής ανάπτυξης αλλά και ευημερίας. Η θαλάσσια  ισχύς αποτελεί  συντελεστή της Εθνικής ισχύος.

 

Στην εκδήλωση μπορούν να παρευρεθούν τα μέλη της Λέσχης και   οι  επίλεκτοι καλεσμένοι της.

Εκ μέρους του Διοικητικού της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιώς,

Γιώργος Σπ. Αλεξανδράτος 

 

Related Articles

34ο Greek Annual Economic Summit 2023

a34th Greek Economic Summit | GES2023   Εξέχον κρίσιμο ζήτημα για την...

Χριστούγεννα 2023: Φωταγώγηση του δένδρου στις 8 Δεκεμβρίου

Πειραιάς 2023, η μαγεία των Χριστουγέννων είναι εδώ! Με ένα πλούσιο εορταστικό...

ΕΣΠ: «ΚΟΚΚΙΝΗ ΝΥΧΤΑ» ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου η Αγορά του Πειραιά ντύνεται στα κόκκινα και...

ΤΑΞΙ: 48ωρη απεργία στις 5 & 6 Δεκεμβρίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ  5 & 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023 Από τις 06.00 το...