Δευτέρα , 20 Μάιος 2024
Home ΕΛΛΑΔΑ Συνάντηση πρόεδρο ΒΕΠ με τον Υφυπουργό Εξωτερικών
ΕΛΛΑΔΑ

Συνάντηση πρόεδρο ΒΕΠ με τον Υφυπουργό Εξωτερικών

 

Συνάντηση Εργασίας Πρόεδρου Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά Γ.Παπαμανώλη – Ντόζα με τον Υφυπουργό Εξωτερικών Γ. Κώτσηρα

 

 

Ο Προέδρος  του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά Γ.Παπαμανώλη – Ντόζας πραγματοποίησε την Πέμπτη 9/11/2023, συνάντηση εργασίας με τον Υφυπουργό Εξωτερικών και Βουλευτή Δυτικής Αττικής κ. Γιώργο Κώτσηρα.

 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης θέμα συζήτησης αποτέλεσε η  ανάδειξη των επιχειρήσεων της Δυτικής Αττικής καθώς και η ενδυνάμωση τους στην προσπάθεια τους να αναπτύξουν εξαγωγική δραστηριότητα.

 

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών και Βουλευτής Δυτικής Αττικής κ. Γιώργος Κώτσηρας δήλωσε την στήριξη του σε πρωτοβουλίες του ΒΕΠ που στόχο έχουν την ενίσχυση των επιχειρήσεων στη Δυτική Αττική και μεταξύ άλλων τόνισε :

«Η Δυτική Αττική είναι μια περιοχή με έντονη αναπτυξιακή προοπτική στην οποία δραστηριοποιούνται εταιρείες που αξίζουν στήριξη. Το λάδι, το κρασί, τα αγροτικά προϊόντα, το φιστίκι είναι μόνο μερικά από τα προϊόντα που παράγει αυτός το τόπος . Πρέπει να σταθούμε δίπλα σε αυτές τις εταιρείες και παράλληλα να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας».

 

Ο πρόεδρος ΒΕΠ ευχαρίστησε τον Υφυπουργό και βουλευτή Δυτικής Αττικής, κ. Γιώργο Κώτσηρα που είναι  δίπλα στις πρωτοβουλίες του ΒΕΠ για την στήριξη των επιχειρήσεων της Δυτικής Αττικής και τόνισε : « Στην Δυτική Αττική δραστηριοποιούνται μέλη του ΒΕΠ που έχουν ήδη αναπτύξει σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα. Θέλουμε να σταθούμε δίπλα τους με δράσεις και εργαλεία για να καταφέρουν να επεκταθούν ακόμα περισσότερο στο εξωτερικό. Παράλληλα όμως θέλουμε να αγκαλιάσουμε και τις πιο  μικρές εταιρείες να τους δείξουμε μέσα από στοχευμένες  δράσεις  πως μπορούν  να αποκτήσουν εξωστρέφεια. Και κυρίως ότι σε αυτή την προσπάθεια δεν θα είναι μόνοι τους. Το ΒΕΠ σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς θα είναι δίπλα τους αρωγοί.»

 

Η συζήτηση ολοκληρώθηκε με τη δέσμευση  για κοινές προσπάθειες με στόχο την ανάπτυξη της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων της Δυτ.Αττικής.

 

ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

Related Articles

Πλοίο Ελληνόκτητης εταιρείας χτύπησαν οι Χούθι

Αναδημοσίευση από τη  σελίδα της ΠΕΝΕΝ: Αυτής της ελληνόκτητης εταιρείας είναι το...

Η Μελίνα Τραυλού (Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών)για την Διεθνή Ημέρα για τις γυναίκες στη Ναυτιλία

Εφέτος η Διεθνής Ημέρα για τις Γυναίκες στη Ναυτιλία φωτίζει το θέμα...

Παρβοϊός: Πώς εκδηλώνεται, ποια είναι τα συμπτώματα

Ανησυχία επικρατεί για τον παρβοϊό μετά τον θάνατο του 3,5 ετών παιδιού...