Πέμπτη , 29 Φεβρουάριος 2024
Home ΠΕΙΡΑΙΑΣ Ο Δήμος Πειραιά υποδέχεται το Νέο Έτος και το πρώτο πλοίο που θα καταπλεύσει στο μεγάλο λιμάνι με ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα
ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Ο Δήμος Πειραιά υποδέχεται το Νέο Έτος και το πρώτο πλοίο που θα καταπλεύσει στο μεγάλο λιμάνι με ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα

Με ένα συγχρονισμένο υπερθέαμα φωτισμών, εντυπωσιακών πυροτεχνημάτων και βεγγαλικών ο Πειραιάς υποδέχεται το 2024, καθώς και το πρώτο πλοίο που θα καταπλεύσει στο μεγάλο λιμάνι.

Το σύνθημα για την αντίστροφη μέτρηση θα δώσει ο Πύργος του Πειραιά, με την φωταγωγημένη πρόσοψή του, ενώ ακριβώς τη στιγμή της έλευσης του νέου χρόνου, το βράδυ της Κυριακής 31 Δεκεμβρίου, χρώμα, ρυθμός, ένταση και φως θα φωτίζουν τον Πειραϊκό ουρανό με ένα συγχρονισμένο υπερθέαμα πυροτεχνημάτων από το Δημοτικό Θέατρο της πόλης και τον Πύργο του Πειραιά.

Το μοναδικό αυτό υπερθέαμα θα είναι ορατό και στις πέντε Δημοτικές Κοινότητες.

Διοργάνωση: Διεύθυνση Εξωστρέφειας – Destination Piraeus

Με την ευγενική υποστήριξη : ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, PIRAEUS TOWER ΑΕ, ΟΛΠ, NANNOS FIREWORKS

 

  • Τα πυροτεχνήματα και τα βεγγαλικά που χρησιμοποιούνται από τον Δήμο Πειραιά,  ακολουθούν τις ολοένα και αυστηρότερες προδιαγραφές ασφαλείας και προστασίας του περιβάλλοντος που θέτει η Ε.Ε. Η νέα τεχνολογία με βάση τη νιτροκυτταρίνη αντικαθιστά τα παραδοσιακά πυροτεχνήματα. Έτσι, στην ατμόσφαιρα εκλύονται μικρότερα επίπεδα καπνού και χαμηλότερο ποσοστό διοξειδίου του άνθρακα, κάνοντας τα εναλλακτικά αυτά προϊόντα λιγότερο βλαβερά για το περιβάλλον. Επίσης, τα επίπεδα θορύβου είναι μειωμένα βάση Ευρωπαϊκής οδηγίας που θέτει το ανώτατο επίπεδο θορύβου τα 120dB.

 

Related Articles

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας-Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Σε ισχύ θα τεθούν και σήμερα κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας,...

Β.Κορκίδης: Αυλαία των χειμερινών εκπτώσεων με υποτονική αγοραστική κίνηση

Από τον κ. Βασίλη Κορκίδη, πρόεδρο   ΕΒΕΠ και ΠΕΣΑ Αυλαία των χειμερινών...

Απεργία 28 Φεβρουαρίου: Πώς θα κινηθούν λεωφορεία, τρένα, ταξί και πλοία

Εν όψει της 24ωρης απεργίας της ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη, αποφάσεις για το...

Τρίτη 27 – Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου: 48ωρη απεργία στα Ταξί

Χωρίς ταξί  μένει  η Αττική την Τρίτη 27 και την Τετάρτη 28...