Παρασκευή , 12 Απρίλιος 2024
Home ΝΑΥΤΙΛΙΑ Η Επίσημη Παρουσίαση του HellenicYachtMasters’ Club (HYMC)
ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Η Επίσημη Παρουσίαση του HellenicYachtMasters’ Club (HYMC)

Με χαρά ανακοινώνουμε την επίσημη έναρξη εργασιών του HellenicYachtMasters’ Club, με την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου, στο Moorings στη Μαρίνα της Βουλιαγμένης.Το παρών στην εκδήλωση έδωσε όλη η ελιτ του Ελληνικού yachting, θεσμικοί εκπρόσωποι από τον χώρο της ναυτιλίας και του τουρισμού, καθώς και ιδιώτες με σημαντική δραστηριότητα στον κλάδο του yachting.

Με την εκδήλωση αυτήτα μέλη του HellenicYachtMasters’ Clubθέλησαν να εκφράσουν τα ιδανικά τους αλλά και να προσκαλέσουμε συναδέλφους και όσους δραστηριοποιούνται στη ναυτιλία ώστε να συμπράξουν μαζί τους για να μεγαλώσει ο κύκλος των μελών μας και να επιτευχθούν οι στόχοι του Club.

Όπως δήλωσε ο κύριος Δημήτρης Μαρούλης, Πρόεδρος του HellenicYachtMasters’ Club, ‘’ο στόχος της ίδρυσης του Club είναι η προστασία της κληρονομιάς αλλά και η προώθηση των προοπτικών του επαγγελματικού yachting. Συνδυάζοντας τον κοινό τους ενθουσιασμό και τη δημιουργική τους ενέργεια, τα μέλη του είναι αποφασισμένα να διατηρήσουν τις διαχρονικές παραδόσεις του κόσμου του yachting.’’

Το νεοιδρυθέν αυτό club (2021) αποτελεί την υλοποίηση ενός κοινού οράματος που είχε για τον κλάδο η ομάδα πλοιάρχων του luxuryyachtingπου βρίσκεται στον πυρήνα του. Πρόκειται για δυναμικούς εκπρόσωπους-πλοίαρχους του luxuryyachting με πολυετή πείρα, οι οποίοι ένωσαν τις δυνάμεις και την τεχνογνωσία τους και δημιούργησαν το HellenicYachtMasters’ Club. Η προσπάθειά τους θα αποτελέσει έναν κόμβο για ανταλλαγή γνώσεων, νέων ιδεών με την προοπτική να δημιουργηθεί ένα δίκτυο κατάλληλο να παράσχει συμβουλές πρακτικά εφαρμόσιμες σε όλη την αλυσίδα του yachting.

Με την πολυετή εμπειρία που διαθέτουν τα μέλη τουHellenicYachtMasters’ Clubέχουν  ορίσει τις βασικές αξίες του Clubόπως το ήθος, η γνώση, η ανιδιοτέλεια, η συνεργασία και η θετική διάθεση με την πεποίθηση ότιθα διασφαλίσουν την εξέλιξη του κλάδου του yachting, παράλληλα με τη εξέλιξη των επαγγελματιών του κλάδου.Οι συνεχώς εξελισσόμενες πρακτικές αναφορικά με την προστασία του περιβάλλοντος και του θαλάσσιου οικοσυστήματος είναι στο κέντρο των ενδιαφερόντων των μελών του Club. Το HellenicYachtMasters’ Club προσδοκά ότι με συνεχή ενημέρωση και γόνιμο διάλογο των μελών του θα είναι σε θέση να πράττουν πάντα με τον καλύτερο τρόπο, για τη διαρκή ανάπτυξη του κλάδου του yachtingστην Ελλάδα.

 

Πρόεδρος HYMC Δημήτρης Μαρούλης

ΠΑΡΗΣ ΔΑΓΝΗΣ Chairman and founder Golden Port Group

Related Articles

IMO agrees possible outline for maritime “net-zero framework”

The International Maritime Organization has recently agreed on a potential draft outline of an...

Μάριος Ηλιόπουλος: Αγόρασε επτά πλοία, ναύλωσε άλλο ένα – Προσδίδει τεράστια δυναμική στην Seajets

Κατέπλευσαν άλλα δύο ταχύπλοα, επιβατηγά – οχηματαγωγά πλοία, τα οποία θα ενισχύσουν...

Πτώση άντρα στη θάλασσα στον Πειραιά

Τις απογευματινές ώρες χθες, στέλεχος της ομάδας Λ.ΑΜ.Δ.Α. της Λιμενικής Αρχής του...

ΟΛΠ Α.Ε.:  Στο Μαϊάμι για τη Διεθνή Έκθεση Κρουαζιέρας “SeatradeCruiseGlobal 2024”

Η ΟΛΠ Α.Ε. συμμετέχει για άλλη μια χρονιά στη Διεθνή Έκθεση για...