Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024
Home AGENDA ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΠΕΝΕΝ
AGENDAΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΠΕΝΕΝ

Με πρωτοβουλία της ΠΕΝΕΝ πραγματοποιείται στις 14/3 στον Πειραιά (μπροστά από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου, απέναντι από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά) στις 6μ.μ. Συγκέντρωση – Διαδήλωση έχοντας ως κεντρικά συνθήματα την απεμπλοκή της χώρας μας από τα πολεμικά σχέδια της Δύσης στην Μέση Ανατολή και την προστασία της ζωής των Ναυτεργατών που οι Έλληνες εφοπλιστές καθημερινά τους στέλνουν στο στόμα του λύκου θρηνώντας έως τώρα το θάνατο τριών Ναυτεργατών και άλλων  έξι βαριά τραυματισμένων.

Θεωρούμε την συμμετοχή κάθε δημοκρατικού και προοδευτικού πολίτη αναγκαία στην συγκέντρωση ως ισχυρή συμβολή στην προσπάθεια καταδίκης της κυβερνητικής ανάμειξης στην περιοχή της Ερυθράς Θάλασσας, αλλά και της προστασίας της ζωής τόσο του στρατιωτικού προσωπικού της φρεγάτας «ΥΔΡΑ», όσο και των Ναυτεργατών στα ελληνόκτητα πλοία.

 

Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ

Related Articles

«Προς θάλασσα μεριά…»το νέο βιβλίο της Δανάης Μπεζαντάκου

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μαζί με την Δανάη Μπεζαντάκου ανακοινώνουμε την δημιουργία...

Μηχανική βλάβη Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου “ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ” στην Καβάλα

Τις βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή της Καβάλας ενημερώθηκε από τον...

Συνάντηση του ΥΝΑΝΠ με τον Εκτελεστικό Διευθυντή του FRONTEX

Συνάντηση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Χρήστου Στυλιανίδη, με τον...

HSA-Webinar: «TANKERS CHARTERING»

“ΗELLENIC SHIPBROKERS ASSOCIATION” ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚO ΣΕΜΙΝΑΡΙO Ο Σύνδεσμος Μεσιτών Ναυτιλιακών Συμβάσεων διοργανώνει νέο ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ επιμορφωτικό σεμινάριο πρακτικής...