Κυριακή , 21 Ιούλιος 2024
Home AGENDA “ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΣΠ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ – ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΙΜΗΤΙΚΩΝ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ”
AGENDAΠΕΙΡΑΙΑΣ

“ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΣΠ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ – ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΙΜΗΤΙΚΩΝ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ”

Τη Δευτέρα 1η Απριλίου και ώρα 3.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς στο Φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, με ώρα έναρξης τις 3.30 μ.μ., αποκλειστικά για τα μέλη του Συλλόγου.

Θα προηγηθεί χαιρετισμός του Προέδρου του ΕΣΠ Θ. Καπράλου και εν συνεχεία θα  παρουσιαστούν προς έγκριση ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της χρονιάς που πέρασε.

Στη συνέχεια, μετά το πέρας των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης στις 5.30 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση απονομής τιμητικών διακρίσεων στις κυρίες:

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΑΝΤΩΝΑΚΟΥ, Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά, για την υλοποίηση σημαντικών έργων και δράσεων στην πόλη του Πειραιά και για την στήριξή της  στην ανάπτυξη και ενδυνάμωση της πειραϊκής  επιχειρηματικότητας.

ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΖΑΡΑΚΕΛΗ, Αντιδήμαρχο Εξωστρέφειας, Τουρισμού & Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, για το αξιόλογο έργο της στους τομείς της προβολής της πόλης του Πειραιά, της εξωστρέφειας και της στήριξης της πειραϊκής επιχειρηματικότητας

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ, Διευθύνουσα Σύμβουλο της «Δ. Κορωνάκης ΑΒΕΕ», για την διακεκριμένη και ιδιαίτερα επιτυχημένη επιχειρηματική της διαδρομή και τη συνδικαλιστική δράση της.

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΠΑΦΟΥΝΗ, Διευθύντρια Πολιτισμού Δήμου Πειραιά, για τη συμβολή της στην καταγραφή, διάδοση, και ανάδειξη της ιστορίας του Πειραιά και των πειραϊκών επιχειρήσεων.

ΑΛΕΞΙΑ ΣΑΒΡΑΜΗ, Πρόεδρο της «Βασίλης Σαβράμης & ΣΙΑ ΕΠΕ», για την ιδιαίτερα επιτυχημένη επιχειρηματική της διαδρομή  και την πολυσήμαντη κοινωνική και φιλανθρωπική της δράση.

Related Articles

YES FORUM:  Γνώρισε την VShips! V.Group

Γνώρισε την VShips! V.Group 👉🏾 Σήμερα παρουσιάζουμε την ιστορία της VShips, πρωτοπόρο...

14th Annual Capital Link: Operational Excellence in Shipping Forum

Tuesday, September 24, 2024 – The 14th Annual Operational Capital Link Excellence...

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΕΣΙΤΩΝ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ- Έναρξη εγγραφών στα Σεμινάρια

ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΕΣΙΤΩΝ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ...

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο στον Πειραιά

Λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης οδοστρώματος, από ώρα 22:00΄ της 20-7-2024 έως την ώρα...