Πέμπτη , 19 Ιούνιος 2025
Home ΝΑΥΤΙΛΙΑ Ε.Β.Ε.Π και Σ.Ε.Ε.Ν. συνενώνουν δυνάμεις στο επιχειρηματικό και επιχειρησιακό πεδίο της επιβατηγού ναυτιλίας.
ΝΑΥΤΙΛΙΑΠΕΙΡΑΙΑΣ

Ε.Β.Ε.Π και Σ.Ε.Ε.Ν. συνενώνουν δυνάμεις στο επιχειρηματικό και επιχειρησιακό πεδίο της επιβατηγού ναυτιλίας.

Μνημόνιο συνεργασίας ΕΒΕΠ και ΣΕΕΝ
Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας υπεγράφη κατά την διάρκεια συνεδρίασης του Δ.Σ.  του Επιμελητηρίου από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Βασίλη Κορκίδη και τον πρόεδρο του Συνδέσμου Διονύση Θεοδωράτο παρουσία του υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Παππά.
Στην αρχική φωτογραφία  βλέπουμε από αριστερά: Βασίλης Κορκίδης πρόεδρος ΕΒΕΠ και ΠΕΣΑ, Διονύσης Θεοδωράτος πρόεδρος  ΣΕΕΝ, Κωστής Αχλαδίτης  Β΄Αντιπρόεδρος ΕΒΕΠ, Ιωάννης Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας.
Δ.Σ.  ΕΒΕΠ

Related Articles

CSN marks the Day of the Seafarer with the 3rd Mediterranean Crewing Conference in Athens

“Empowering Seafarers: Innovations in Welfare, Training, and Digital Transformation”   REGISTER HERE...

Η Celestyal αποκαλύπτει για πρώτη φορά τις νέες καμπίνες του CelestyalDiscovery

Η Celestyalαποκαλύπτει για πρώτη φορά τις νέες καμπίνες του CelestyalDiscovery– μια επένδυση...

Όσα παίρνει ο άνεμος : η μεγάλη επιτυχία του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά επιστρέφει, μόνο για 8 παραστάσεις

Δημοτικό Θέατρο Πειραιά   Μάργκαρετ Μίτσελ ΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ   Σκηνοθεσία...

Συνεργασία Δήμου Πειραιά και Blue Lab με το Πανεπιστήμιο Πειραιά για animation εργαστήριο Μεταπτυχιακού Προγράμματος

Συνεργασία Δήμου Πειραιά και Blue Lab με το Πανεπιστήμιο Πειραιά για animation εργαστήριο...