Δευτέρα , 22 Ιούλιος 2024
Home ΕΛΛΑΔΑ Γεύμα εργασίας του ΥΝΑΝΠ με τον Υφυπουργό Οικολογικής Μετάβασης και Περιφερειακής Συνοχής της Γαλλίας
ΕΛΛΑΔΑΝΑΥΤΙΛΙΑ

Γεύμα εργασίας του ΥΝΑΝΠ με τον Υφυπουργό Οικολογικής Μετάβασης και Περιφερειακής Συνοχής της Γαλλίας

Γεύμα εργασίας του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Χρήστου Στυλιανίδη, με τον Υφυπουργό Οικολογικής Μετάβασης και Περιφερειακής Συνοχής της Γαλλίας, υπεύθυνο για τη θάλασσα και τη βιοποικιλότητα, Hervè Berville (16.4.2024)

 

Την στενή συνεργασία Ελλάδας και Γαλλίας στο ναυτιλιακό τομέα επιβεβαίωσαν, κατά τη διάρκεια γεύματος εργασίας, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Χρήστος Στυλιανίδης με τον Υφυπουργό Οικολογικής Μετάβασης και Περιφερειακής Συνοχής της Γαλλίας, υπεύθυνο για τη θάλασσα και τη βιοποικιλότητα, Hervè Berville. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 9ου “Our Ocean Conference”, που λαμβάνει χώρα στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Οι δύο αξιωματούχοι συζήτησαν τα επόμενα βήματα της συνεργασίας των δύο χωρών για προώθηση, εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης και στο πλαίσιο του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού (ΙΜΟ), ρεαλιστικών πολιτικών, σε παγκόσμιο επίπεδο, με κοινό στόχο τη βιώσιμη ανάπτυξη της παγκόσμιας ναυτιλίας και ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ΕΕ. Στο πλαίσιο αυτό συμφωνήθηκε η στήριξη των μέτρων και πρωτοβουλιών του ΙΜΟ καθώς και η προώθηση, σε ευρωπαϊκό επίπεδο, της “γαλάζιας οικονομίας”.

 

https://www.ynanp.gr/el/gr-epikoinwnias-enhmerwshs/geyma-ergasias-toy-ypoyrgoy-naytilias-kai-nhsiwtikhs-politikhs-xrhstoy-stylianidh-me-ton-yfypoyrgo-oikologikhs-metabashs-kai-perifereiakhs-synoxhs-ths-gallias-ypey8yno-gia-th-8alassa-kai-th-biopoikilothta-herve-berville-1642024/

Related Articles

Diana Shipping Inc. Announces Time Charter Contract for m/v Atalandi with Cargill

Diana Shipping Inc. (NYSE: DSX), (the “Company”), a global shipping company specializing...

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: To νέο ΑΕΛΛΩ κυκλοφόρησε

To νέο ΑΕΛΛΩ κυκλοφόρησε Διαβάστε το από τον παρακάτω σύνδεσμο https://issuu.com/ycg_gr/docs/aello-54 Παλαιότερα...

Τραυματισμός επιβάτη Ε/Π – Τ/Ρ σκάφους στο Σαρωνικό

Εντοπισμός 15 αλλοδαπών και σύλληψη του αλλοδαπού διακινητή τους μετά από καταδίωξη...

Τραυματισμός ναυτικού στον Πειραιά

Θάνατοι λουόμενων στην Κόρινθο, τον Ασπρόπυργο και τον Αλμυρό – Τραυματισμός ναυτικού...