Παρασκευή , 19 Ιούλιος 2024
Home ΝΑΥΤΙΛΙΑ Η Grid Shipping & Capital Ltd. σε γεύμα εργασίας με τον Υπουργό Επικρατείας στη Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιά
ΝΑΥΤΙΛΙΑΠΕΙΡΑΙΑΣ

Η Grid Shipping & Capital Ltd. σε γεύμα εργασίας με τον Υπουργό Επικρατείας στη Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιά

Grid Shipping & Capital Ltd.

Σε γεύμα εργασίας στην ΝΛΠ με τον αξιότιμο υπουργό επικρατείας κ. Μάκη Βορίδη, παραβρέθηκε η ναυτιλιακή μας εταιρία εκπροσωπούμενη από τους ιδιοκτήτες της  εφοπλιστές, Δρ. Πάνο Φασουλή και κ. Σπύρο Τόγια.

Στο γεύμα εργασίας ο υπουργός ανέπτυξε σημαντικά θέματα, ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν την Ελληνική επικράτεια και επικεντρώθηκε στην προσεχή εκλογική αναμέτρηση των ευρωεκλογών.

Το γεύμα εργασίας ήταν ενδιαφέρον και κομβικής σημασίας με αναφορές και αναλύσεις σε πυκνό φάσμα θεμάτων.
Πραγματοποιήθηκε ανοιχτός διάλογος μεταξύ των καλεσμένων και απαντήθηκαν ερωτήματα με αναλυτικά παραδείγματα και επεξηγηματικές αναφορές.

Καλεσμένη στο γεύμα εργασίας απ την εταιρεία μας ήταν η υποψήφια ευρωβουλευτής με την ΝΔ και χρυσή ολυμπιονίκης κα. Βούλα Πατουλίδου, η οποία απήυθηνε και σύντομο χαιρετισμό.

Στο γεύμα συμμετείχαν υψηλού επιπέδου καλεσμένοι του ναυτιλιακού κλάδου, κάνοντας ειδική αναφορά στον ζωντανό θρύλο της ελληνικής ποντοπόρου ναυτιλίας και ενεργό Διοικητή του Αγίου Όρους, εφοπλιστή κ. Θανάση Μαρτίνο.

Ευχαριστούμε την ΝΛΠ, το ΔΣ, και το προσωπικό της σε όλα τα επίπεδα, για την διοργάνωση και την εξαιρετική εκτέλεση αυτών των γευμάτων εργασίας που έχουμε την τιμή να συμμετάσχουμε.

🧿www.gridshipping.com🧿

 

Στην αρχική φωτογραφία βλέπουμε από αριστερά προς δεξιά:  τον CEO-εφοπλιστή  συνιδιοκτήτη της  GRID Shipping & Capital Ltd. κύριο Σπύρο Τόγια, τον εφοπλιστή  Δρ. Πάνο Φασουλή Dr. Panos Fasoulis  Founding Equity Partner, President of BoD, της εταιρείας  φορτηγών πλοίων  GRID  Shipping & Capital Ltd  μετά του πατρός του capt. Χρήστου Φασουλή, και την  χρυσή ολυμπιονίκη κα. Βούλα Πατουλίδου.

 

Ο Πρόεδρος της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιά κ. Γιώργος Σ. Αλεξανδράτος, η κυρία Βούλα Πατουλίδου.

 

Από αριστερά προς δεξιά: κ.  Σπύρο Τόγια CEO-εφοπλιστή  συνιδιοκτήτη της  GRID Shipping & Capital Ltd, τον εφοπλιστή  πλοικτήτη  Αθανάσιο Μαρτίνο  ιδρυτή της Eastern Mediterranean Maritime Ltd., τον εφοπλιστή Δρ. Πάνο Φασουλή Dr. Panos Fasoulis  Founding Equity Partner, President of BoD, της εταιρείας  φορτηγών πλοίων  GRID  Shipping & Capital Ltd.

 

 

Από αρ. Αθανάσιος Μαρτίνος, capt. Χρήστος Φασουλής

 

Από αριστερά προς δεξιά: Δρ. Πάνος Φασουλής, Υπουργός Επικρατείας  Μάκης Βορίδης,  χρυσή Ολυμπιονίκης Βούλα Πατουλίδου, capt Χρήστος Φασουλής. 

 

hashtag
hashtag hashtag hashtag hashtag hashtag hashtag hashtag

 

Related Articles

Β. Κορκίδης: «Η κυβέρνηση θα πρέπει να συνεχίσει να λαμβάνει μέτρα ενισχύοντας ευάλωτα νοικοκυριά και στηρίζοντας επιχειρήσεις»

Από τον  Βασίλη  Κορκίδη, Πρόεδρο Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά Τρία μέτρα ως...

MOORE GREECE: the first international accountancy network to become a member of the Mindful Business Charter

We are delighted to announce that we are the first international accountancy...

“Sikania II Hybrid”-Το πρώτο υβριδικής τεχνολογίας πλοίο καθελκύστηκε στο Πέραμα

Kαθελκύστηκε το πρώτο υβριδικής τεχνολογίας επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο στο ναυπηγείου Κανέλλου στο...

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ 110 + 1 ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ από την ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ

Ισχυρή στήριξη της νέας γενιάς από την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών, το ύψος...