Δευτέρα , 22 Ιούλιος 2024
Home ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΟΛΠ: Ημέρα εκκίνησης Φορολογικών Δηλώσεων για το 2024
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΣΟΛΠ: Ημέρα εκκίνησης Φορολογικών Δηλώσεων για το 2024

Από τον  Δημήτρη  Ίσαρη πρόεδρο ΣΟΛΠ, εκλεγμένο μέλος στη  ΣΤΑ, Πρόεδρο του Πειθαρχικού στο  Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος.

 

 

Ημέρα εκκίνησης Φορολογικών Δηλώσεων για το 2024. Χρειαζόμαστε 4 μήνες για την ολοκλήρωσή τους σύμφωνα με το Νόμο. Ξεκινώντας λοιπόν να δούμε τις διαφορετικότητες διαπιστώνουμε την μεγέθυνση του Ε1 και τις 22 σελίδες του Ε3 οι οποίες νομίζω είναι μια αναλυτική παρουσίαση του παλαιού Ε3 στο οποίο όλοι οι πίνακες εμφανίζονται ξεχωριστά. Και αφού ολοκληρώνουμε την Φορολογική Δήλωση διαπιστώνουμε οτι το σύστημα δεν εκδίδει Εκκαθαριστικό !!! Το είδαμε και αυτό Συμπέρασμα αφού ολοκληρώσουν οι Εταιρείες την Μηχανογραφική Υποστήριξη των Δηλώσεων και αφού σαν άνθρωποι και εμείς γιορτάσουμε το Άγιο Πάσχα, Θεού Θέλοντος , ποιοί θα είναι οι 4 μήνες Φορολογικών Δηλώσεων όταν το Έντυπο Ν δεν έχει ανοίξει ακόμα ?? Εμείς ως ΣΟΛΠ δεν προτείνουμε αλλά ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ 30Η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2024 αφού ο Αύγουστος επιβάλλεται να είναι μήνας ξεκούρασης για τον κλάδο αλλά και επειδή Υπαιτιότητα γι αυτή την τρομερή καθυστέρηση είναι η ΑΑΔΕ και κανένας άλλος. Μην ξεχάσουμε και την κανονιστική του Τεκμαρτού Εισοδήματος που ακόμα την περιμένουμε.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ   ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ    ΛΟΓΙΣΤΩΝ  ΠΕΙΡΑΙΑ

 

Related Articles

Η Vitex A.E. προσλαμβάνει υπάλληλο γραφείου

Η Vitex A.E. είναι η μεγαλύτερη Ελληνικής ιδιοκτησίας βιομηχανία οικοδομικών χρωμάτων. Οι...

“Sikania II Hybrid”-Το πρώτο υβριδικής τεχνολογίας πλοίο καθελκύστηκε στο Πέραμα

Kαθελκύστηκε το πρώτο υβριδικής τεχνολογίας επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο στο ναυπηγείου Κανέλλου στο...

Costamare Inc. Completes Full Redemption of Its Outstanding Shares of Series E Preferred Stock

Η Costamare Inc. Ολοκληρώνει την πλήρη εξαγορά των εκκρεμών μετοχών της της...

TARGET PHARMA: Αμιγώς Ελληνική Εταιρεία

Ο Σύλλογος  Αποφοίτων  Ελληνογαλλικής  Σχολής  SAINT-PAUL, παρουσιάζει μια   αξιόλογη   Ελληνική φαρμακευτική εταιρεία:...