Κυριακή , 16 Ιούνιος 2024
Home SLIDER MEGA BROKERS: Επιβράβευση με ιταλική φινέτσα! Ταξίδι στη Νάπολη και το Ποζιτάνο για τους συνεργάτες!
SLIDERΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

MEGA BROKERS: Επιβράβευση με ιταλική φινέτσα! Ταξίδι στη Νάπολη και το Ποζιτάνο για τους συνεργάτες!

Επιβράβευση με ιταλική φινέτσα! Ταξίδι στη Νάπολη και το Ποζιτάνο για τους συνεργάτες!

H MEGA BROKERS, αναγνωρίζοντας την αφοσίωση και αποτελεσματικότητα των συνεργατών της, διοργάνωσε ένα αξέχαστο ταξίδι επιβράβευσης στη Νάπολη και το Ποζιτάνο για τους 10 κορυφαίους στον κλάδο ζωής της EUROLIFE FFH Ασφαλιστικής.

Μία Επιβράβευση γεμάτη Ιταλική Γοητεία!

Οι επιτυχόντες συνεργάτες, συνοδευόμενοι από στελέχη της MEGA Brokers και της EUROLIFE FFH, πέρασαν τρεις ημέρες γεμάτες με αυθεντικές ιταλικές εμπειρίες.

Ξεκινώντας από την ιστορική Νάπολη, περιηγήθηκαν στα γραφικά σοκάκια, θαύμασαν την εντυπωσιακή αρχιτεκτονική και γέμισαν τις αισθήσεις τους με αρώματα και γεύσεις από την παραδοσιακή κουζίνα.

Η κορύφωση του ταξιδιού ήρθε με την επίσκεψη στο μαγευτικό Ποζιτάνο, χτισμένο αμφιθεατρικά στις πλαγιές ενός βράχου. Εκεί, οι συνεργάτες απόλαυσαν την πανέμορφη θέα, χαλάρωσαν και έζησαν την αύρα της ιταλικής dolce vita.

Αναγνώριση της Αξίας των Συνεργατών. Για την MEGA Brokers, το ταξίδι αυτό αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης για την πολύτιμη συμβολή τους στην ανάπτυξη της εταιρείας. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να τους στηρίζουμε και να τους προσφέρουμε τα απαραίτητα εργαλεία για περισσότερες επιτυχίες.

Μία Συνεχής Δέσμευση για Υποστήριξη! Η εταιρεία δεσμεύεται να παρέχει στους συνεργάτες της ποιοτική εκπαίδευση, σύγχρονα εργαλεία και υποστήριξη επενδύοντας διαρκώς στην ανάπτυξη νέων ασφαλιστικών λύσεων και στην υιοθέτηση καινοτόμων τεχνολογιών, με στόχο την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και την ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.

 

Τα ταξίδια επιβράβευσης της MEGA Brokers συνεχίζονται και άμεσα νέες περιπέτειες ξεδιπλώνονται! Συνεργάτες ετοιμαστείτε για ένα αξέχαστο ταξίδι τον Ιούνιο στο μαγευτικό Μπαλί!

 

Related Articles

«Προσφυγή των ελεύθερων επαγγελματιών στο ΣτΕ κατά του νέου φορολογικού νόμου και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις  17.6.2024»

  Η Συντονιστική Επιτροπή Ελευθέρων Επαγγελματιών -Επιστημόνων – Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων, όπως...

Βασίλης Κορκίδης«Η κυβέρνηση μπορεί να τρέξει γρηγορότερα και να πετύχει περισσότερα»

Δήλωση προέδρου ΕΒΕΠ & ΠΕΣΑ Βασίλη Κορκίδη για τον ανασχηματισμό «Η κυβέρνηση...

VANOS: Important Announcement!

We want to inform you about the IMO Publishing Group’s new platform...

ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΛΕΣΧΗ ΠΕΙΡΑΙΑ-Γεύμα εργασίας: “Εξακολουθούν να αποτελούν τα Βαλκάνια την πυριτιδαποθήκη της Ευρώπης?”

Την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024, στην Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιώς πραγματοποιήθηκε γεύμα εργασίας...