Παρασκευή , 19 Ιούλιος 2024
Home ΝΑΥΤΙΛΙΑ Δυναμική Παρουσία της POSEIDON MARINE SUPPLIES στα ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2024
ΝΑΥΤΙΛΙΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Δυναμική Παρουσία της POSEIDON MARINE SUPPLIES στα ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2024

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΤΑ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2024

 

Η PoseidonMarineSupplies φτάνει όλο και πιο μακριά για

να βρίσκεται ακόμα πιο κοντά στο πλοίο και τις ανάγκες του

 

Με σύνθημα “Φτάνουμε όλο και πιο μακριά για να βρισκόμαστε ακόμα πιο κοντά σας”, η Poseidon Marine Supplies, η ελληνική εταιρεία που από το    1976  υποστηρίζει  την  ασφάλεια των πληρωμάτων και την εύρυθμη λειτουργία των πλοίων, προσφέροντας υπηρεσίες  επιθεώρησης σωστικών και πυροσβεστικών μέσων και εφοδιασμού πλοίων, ετοιμάζεται να υποδεχθεί τη διεθνή ναυτιλιακή κοινότητα από τις 3 έως τις 7 Ιουνίου στο περίπτερό της στα Ποσειδώνια 2024, και να γιορτάσει το άνοιγμα του νέου σταθμού της εταιρείας στο λιμάνι της Βαρκελώνης καθώς και την επέκταση των διεθνών συνεργασιών της.

 

Έχοντας τον πελάτη στο επίκεντρο, η PoseidonMarineSupplies υποστηρίζει σταθερά και με συνέπεια την ελληνική και διεθνή ναυτιλία. Με έδρα τον Πειραιά, η εταιρεία τα τελευταία 48 χρόνια ακολουθεί μία σταθερή πορεία ανάπτυξης που της έχει δώσει μία διεθνή διάσταση, με το άνοιγμα σταθμών επιθεώρησης και την παροχή εφοδίων σε μεγάλα λιμάνια ανά τον κόσμο, ώστε να βρίσκεται κοντά στο πλοίο και τις ανάγκες του, πάντα και παντού.

 

Κατά τη φετινή παρουσία της στα Ποσειδώνια, η PoseidonMarineSupplies θα γιορτάσει το άνοιγμα του νέου σταθμού επιθεώρησης στο λιμάνι της Βαρκελώνης, ο οποίος προστέθηκε φέτος στο δίκτυο της εταιρείας (PoseidonServiceNetwork), φέρνοντας τις υπηρεσίες επιθεώρησης εξοπλισμού κοντά στα πλοία που περνούν από όλα τα μεγάλα λιμάνια της Ισπανίας αλλά και από λιμάνια γειτονικών χωρών, όπως της Γαλλίας, της Πορτογαλίας και της Μάλτας. Οι υπηρεσίες του σταθμού της Βαρκελώνης καλύπτουν όλο το φάσμα της επιθεώρησης των σωστικών και πυροσβεστικών μέσων ενός πλοίου, όπως φορητά και σταθερά συστήματα πυρόσβεσης, αναπνευστικές συσκευές, στολές εμβάπτισης κ.ά., σύμφωνα με τα υψηλά κριτήρια ποιότητας της εταιρείας.

 

ΤοPoseidonServiceNetwork, πέρα από τον Πειραιά,περιλαμβάνει ακόμα σταθμούς επιθεώρησης και παροχής εφοδίων στη Λεμεσό, το Ρότερνταμ, το Χιούστον του Τέξας, το Ντουμπάι και το Σουέζ.  Κάθε σταθμός της Poseidon είναι και μία δέσμευση προς τους πελάτες της εταιρείας για τη διαφύλαξη της ασφάλειας των πληρωμάτων, των πλοίων και τωνεμπορευμάτων, αλλά και μία εγγύηση ως προς τη συμμόρφωση με τους διεθνείς κανονισμούς της ναυτιλίας.

 

Φέτος, η PoseidonMarineSupplies βρίσκεται πολύ κοντά στο να ανακοινώσει και την εξαγορά μίας μεγάλης ολλανδικής εταιρείας με υψηλή εξειδίκευση στον τομέα του εφοδιασμού και της τροφοδοσίας στα πλοία. Η εξαγορά αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο 2024 και μαζί με τον σταθμό επιθεώρησης, θα   αποτελούν στο λιμάνι του Ρότερνταμ ένα σημείο εξυπηρέτησης ισάξιας δυναμικής με αυτό του Πειραιά, που θα εξυπηρετεί ετησίως περισσότερα απο 1.200 πλοία ελληνόκτητου και διεθνούς στόλου.

 

Με ένα μεγάλο δίκτυο  σταθμών, περισσότερους από 160 εργαζόμενους στην τεχνική εξυπηρέτηση και τη διοικητική υποστήριξη, διεθνείς συνεργασίες σε μεγάλα λιμάνια σε όλον τον κόσμο και κρατώντας σταθερά σε υψηλό επίπεδο την ποιότητα των υπηρεσιών της, η Poseidon MarineSupplies συνεχίζει να σχεδιάζει πώς θα φτάσει ακόμα πιο μακριά για να βρίσκεται πιο κοντά στα πλοία και στις ανάγκες των πελατών της.

Στη φωτογραφία ο Χριστόφορος Παπαχαστάς Managing Director

Μάθετε περισσότερα στο https://www.poseidonms.com

 

Σχετικάμετην Poseidon Marine Supplies

Η PoseidonMarineSupplies ιδρύθηκε το 1976 και αποτελεί σήμερα έναν από τους σημαντικότερους προμηθευτές πλοίων και υπηρεσιών επιθεώρησης σωστικών και πυροσβεστικών μέσων (FRS). Διαθέτει σταθμούς επιθεώρησης & εφοδιασμού σε Πειραιά, Ρότερνταμ, Λεμεσό, Χιούστον, Ντουμπάι, Σουέζ και Βαρκελώνη, και απασχολεί περισσότερα από 160 άτομα. Με ισχυρό αίσθημα ευθύνης, η εταιρεία παρέχει κορυφαίας ποιότητας υπηρεσίες, που πληρούν τις διεθνείς απαιτήσεις και υπερβαίνουν τις προσδοκίες των πελατών. Ακολουθώντας μια πελατοκεντρική και βιώσιμη προσέγγιση, η PoseidonMarineSupplies διεξάγει τις δραστηριότητές της με τρόπο που προστατεύει την ανθρώπινη ασφάλεια και περιουσία.

Related Articles

Β. Κορκίδης: «Η κυβέρνηση θα πρέπει να συνεχίσει να λαμβάνει μέτρα ενισχύοντας ευάλωτα νοικοκυριά και στηρίζοντας επιχειρήσεις»

Από τον  Βασίλη  Κορκίδη, Πρόεδρο Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά Τρία μέτρα ως...

MOORE GREECE: the first international accountancy network to become a member of the Mindful Business Charter

We are delighted to announce that we are the first international accountancy...

“Sikania II Hybrid”-Το πρώτο υβριδικής τεχνολογίας πλοίο καθελκύστηκε στο Πέραμα

Kαθελκύστηκε το πρώτο υβριδικής τεχνολογίας επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο στο ναυπηγείου Κανέλλου στο...

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ 110 + 1 ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ από την ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ

Ισχυρή στήριξη της νέας γενιάς από την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών, το ύψος...