Παρασκευή , 19 Ιούλιος 2024
Home AGENDA Εξετάσεις Πιστοποίησης Κατασκευαστών Αλουμινίου
AGENDAΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Εξετάσεις Πιστοποίησης Κατασκευαστών Αλουμινίου

Η  Ελληνική Ένωση Αλουμινίου AMKE, διαπιστευμένος Φορέας Πιστοποίησης Προσώπων κατά ΕΛΟΤ ΕΝ ISO/IEC 17024:2012, διοργανώνει εξετάσεις για την πιστοποίηση προσώπων ως προς το Σχήμα Πιστοποίησης «Τεχνίτης Κατασκευής Αρχιτεκτονικών Συστημάτων Αλουμινίου για Πόρτες – Παράθυρα – Εξώφυλλα»  σε  Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Οι   εξετάσεις αποτελούνται από θεωρητικό και  πρακτικό μέρος, απαιτούν τη φυσική παρουσία του υποψηφίου και θα πραγματοποιηθούν η μεν θεωρητική στην Αθήνα στις 13 Μαΐου 2024 η δε πρακτική στις 30 και 31 Μαΐου  2024  στο εξεταστικό κέντρο της  EUROPA (Οινόφυτα).

Αντίστοιχα για τη Θεσσαλονίκη οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν στις 22, 23 και 24 Μαΐου 2024στο εξεταστικό κέντρο της ArchitecturalAluminiumAcademy.

Για περισσότερες πληροφορίεςσχετικάμε τις προϋποθέσεις συμμετοχής, την εξεταστική διαδικασία και το κόστος πιστοποίησης επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://aluminium.org.gr/exetaseis-pistopoiisis/ ή απευθυνθείτε στην EEAAMKEadmin@aluminium.org.gr, 210 72 56 130.

Τα προγράμματα εκπαίδευσης των κατασκευαστών, η επιτυχής ολοκλήρωση των οποίων απαιτείται για τη συμμετοχή στις εξετάσεις, υλοποιούνται υπό την αιγίδα της ΠΟΒΑΣ, η οποία έχει αναλάβει την επιστημονική επιμέλεια και εποπτεία, με στόχο την ουσιαστική κατάρτιση των κατασκευαστών αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου.

Related Articles

“Sikania II Hybrid”-Το πρώτο υβριδικής τεχνολογίας πλοίο καθελκύστηκε στο Πέραμα

Kαθελκύστηκε το πρώτο υβριδικής τεχνολογίας επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο στο ναυπηγείου Κανέλλου στο...

Costamare Inc. Completes Full Redemption of Its Outstanding Shares of Series E Preferred Stock

Η Costamare Inc. Ολοκληρώνει την πλήρη εξαγορά των εκκρεμών μετοχών της της...

TARGET PHARMA: Αμιγώς Ελληνική Εταιρεία

Ο Σύλλογος  Αποφοίτων  Ελληνογαλλικής  Σχολής  SAINT-PAUL, παρουσιάζει μια   αξιόλογη   Ελληνική φαρμακευτική εταιρεία:...

ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ: Ο Γαλάζιος Πλανήτης μας, μια παραγωγή του BBC Earth.

 Βουτήξτε στον εντυπωσιακό κόσμο κάτω από τα κύματα. Για λίγες μέρες προβάλλεται...