Κυριακή , 21 Ιούλιος 2024
Home AGENDA Επιστρέφει το μεγάλο Street Party στη θρυλική περιοχή της  Τρούμπας στις «Ημέρες Θάλασσας 2024»
AGENDAΠΕΙΡΑΙΑΣ

Επιστρέφει το μεγάλο Street Party στη θρυλική περιοχή της  Τρούμπας στις «Ημέρες Θάλασσας 2024»

Μία από τις πιο δημοφιλείς εκδηλώσεις που  έχει γίνει πλέον  θεσμός  για τον Πειραιά και προσελκύει χιλιάδες νέους, αλλά και επισκέπτες κάθε ηλικίας από ολόκληρο το Λεκανοπέδιο, το Street Party επιστρέφει στην Τρούμπα, το Σάββατο 1 Ιουνίου, στις 22:00 σε μία βραδιά  γεμάτη με  μουσική, διασκέδαση και πολλές εκπλήξεις,  στο πλαίσιο του εορτασμού «Ημέρες Θάλασσας 2024».

 

Οι Πειραιώτες και οι επισκέπτες από όλη την Αττική θα ζήσουν  μοναδικές στιγμές, στο μεγάλο ανοιχτό πάρτι,  στους δρόμους και τα στενά της θρυλικής περιοχής του Πειραιά που ενέπνευσε τους δημιουργούς του Ελληνικού Κινηματογράφου.

Το Street Party  πραγματοποιείται με  τη συμμετοχή των καταστημάτων της περιοχής, η οποία έχει «αναγεννηθεί»  και έχει εξελιχθεί  σε ένα από τα πιο όμορφα στέκια διασκέδασης.

Οι  «Ημέρες Θάλασσας» διοργανώνονται από τον Δήμο Πειραιά και το Destination Piraeus, υπό την αιγίδα των Υπουργείων Εθνικής Άμυνας, Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, Τουρισμού και του Ε.Ο.Τ. και σε συνδιοργάνωση με το Plus Πειραιάς, το Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, την ΚΟ.Δ.Ε.Π., τη Δημοτική Ραδιοφωνία Πειραιά «Κανάλι 1 – 90,4 FM»,  στο πλαίσιο της E.M.D. (European Maritime Day).

Αναλυτικά το πρόγραμμα των Ημερών Θάλασσας 2024, πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης στο:  www.imeresthalassas.gr

«Ακολουθήστε» τους επίσημους λογαριασμούς της διοργάνωσης στα κοινωνικά δίκτυα,  https://www.facebook.com/ImeresThalassas

και https://www.instagram.com/imeresthalassas για να μαθαίνετε τα νέα, πληροφορίες για δράσεις και εκδηλώσεις, με  φωτογραφίες και live μεταδόσεις.

 

Related Articles

YES FORUM:  Γνώρισε την VShips! V.Group

Γνώρισε την VShips! V.Group 👉🏾 Σήμερα παρουσιάζουμε την ιστορία της VShips, πρωτοπόρο...

14th Annual Capital Link: Operational Excellence in Shipping Forum

Tuesday, September 24, 2024 – The 14th Annual Operational Capital Link Excellence...

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΕΣΙΤΩΝ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ- Έναρξη εγγραφών στα Σεμινάρια

ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΕΣΙΤΩΝ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ...

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο στον Πειραιά

Λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης οδοστρώματος, από ώρα 22:00΄ της 20-7-2024 έως την ώρα...