Κυριακή , 16 Ιούνιος 2024
Home ΕΛΛΑΔΑ Η Celestyal παρουσιάζει την καλοκαιρινή της καμπάνια
ΕΛΛΑΔΑΝΑΥΤΙΛΙΑ

Η Celestyal παρουσιάζει την καλοκαιρινή της καμπάνια

ΗCelestyal  μετά την πρόσφατη ανανέωση του στόλου της και την αύξηση του αριθμού των σουιτών και των καμπινών με μπαλκόνι, παρουσιάζει μια νέα καμπάνια που προσφέρει στους επιβάτες της την ευκαιρία να αναβαθμίσουν σε εξαιρετικές τιμές τις καμπίνες τους.

Η καλοκαιρινή προσφορά «Upgrade Your Summer» ισχύει για νέες κρατήσεις που θα γίνουν έως τις 3 Ιουνίου, σε δεκατέσσερις κρουαζιέρες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, περιλαμβάνοντας την κρουαζιέρα τριών και τεσσάρων διανυκτερεύσεων «Εικόνες Αιγαίου» και την κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Ειδυλλιακό Αιγαίο»με αναχωρήσεις από την 1η Ιουνίου έως τις 24 Αυγούστου.

Οι επιβάτες έχουν τη δυνατότητα να αναβαθμίσουν μια εξωτερική καμπίνα σε junior σουίτα, καμπίνα με μπαλκόνι ή καμπίνα με θέα στη θάλασσα, στην ίδια τιμή με μια εσωτερική καμπίνα.

Οι τιμές για μία κρουαζιέρα τριών διανυκτερεύσεων με το Celestyal Discovery, σε δίκλινη καμπίνα με μπαλκόνι, ξεκινούν από €629 ανά άτομο, εξοικονομώντας έως €60 ανά άτομο, ενώ σε εξωτερική δίκλινη καμπίνα ξεκινούν από €459, εξοικονομώντας έως €170 ανά άτομο.

Οι τιμές για μια κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων με το Celestyal Journey, σε μια junior σουίτα, ξεκινούν από €1059 ανά άτομο, προσφέροντας εξοικονόμηση ως και €950 ανά άτομο, ενώ σε εξωτερική σουίτα ξεκινούν από €789 ανά άτομο, με εξοικονόμηση έως και €740 ανά άτομο.

Οι επιβάτες στις JuniorDreamSuites  απολαμβάνουν ευρύχωρες καμπίνες με μπαλκόνια, κρατήσεις για όλα τα κύρια γεύματα στο εστιατόριο Smoked Olive, καθώς και αναβαθμισμένες ανέσεις, όπως μπουρνούζια και παντόφλες στο δωμάτιο.

Ο κύριος Lee Haslett, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Celestyal, δήλωσε:«Παρέχουμε καθηλωτικές εμπειρίες φιλοξενίας σε ασυναγώνιστη τιμή και η προσφορά μας «Upgrade Your Summer»παρέχει ακριβώς αυτό. Δίνουμε την ευκαιρία στους επιβάτες να αναβαθμίσουν και να απολαύσουν ακόμα περισσότεροτη μαγεία που προσφέρει ο πρόσφατα ανανεωμένος στόλος μας, με περισσότερες premium υπηρεσίες. Για όσους  σχεδιάζουν μια καλοκαιρινή απόδραση στο Αιγαίο, αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να αποκομίσουν ακόμα περισσότερα από τα χρήματα που θα διαθέσουν για τις δύο δημοφιλείς κρουαζιέρες της Celestyal.»

Η κρουαζιέρα τεσσάρων διανυκτερεύσεων «Εικόνες Αιγαίου» αναχωρεί από την Αθήνα και προσεγγίζει τη Μύκονο, το Κουσάντασι, την Πάτμο, τη Ρόδο, το Ηράκλειο και τη Σαντορίνη. Η κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Ειδυλλιακό Αιγαίο» αναχωρεί από την Αθήνα και προσεγγίζει τη Θεσσαλονίκη, το Κουσάντασι, την Κρήτη, τη Σαντορίνη, τη Μύκονο και τη Μήλο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το celestyal.comή καλέστε στο 211 1995176.

Related Articles

«Προσφυγή των ελεύθερων επαγγελματιών στο ΣτΕ κατά του νέου φορολογικού νόμου και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις  17.6.2024»

  Η Συντονιστική Επιτροπή Ελευθέρων Επαγγελματιών -Επιστημόνων – Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων, όπως...

Επικαιρότητα 13ης Ιουνίου

ΕΘΝΙΚΑ Όταν φοράω το εθνόσημο, το σώμα μου πηγαίνει μόνο του Καλλιτεχνική...

ΕΒΕΠ «Τελετή Απονομής των Greek Top Women Awards 2024»

Η φετινή εκδήλωση της απονομής των Greek Top Women awards μας έδωσε...

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΟΥ ΑΠΟΤΙΜΗΤΗ ΠΛΟΙΩΝ LEVEL1

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΟΥ ΑΠΟΤΙΜΗΤΗ ΠΛΟΙΩΝ LEVEL1 Η UPoilTankers & Trading διοργανώνει την Τρίτη...