Κυριακή , 16 Ιούνιος 2024
Home ΕΛΛΑΔΑ Η Tototheo Maritime μετονομάζεται σε Tototheo Global
ΕΛΛΑΔΑΝΑΥΤΙΛΙΑ

Η Tototheo Maritime μετονομάζεται σε Tototheo Global

Η Tototheo Maritime, ένας όμιλος εταιρειών που προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες στον τομέα των τεχνολογιών θαλάσσιων δορυφορικών επικοινωνιών, ανακοίνωσε την Τετάρτη τη στρατηγική του μετονομασία σε Tototheo Global.

 

«Αυτό το σημαντικό ορόσημο σηματοδοτεί την εξέλιξη της Tototheo σε παγκόσμιο ηγέτη στις τεχνολογικές λύσεις», ανέφερε η ανακοίνωση, σημειώνοντας ότι «η Tototheo Global πρόκειται τώρα να προσφέρει ολοκληρωμένες, καινοτόμες υπηρεσίες σε πολλούς τομείς, συμπεριλαμβανομένων της ξηράς, της θάλασσας και του αέρα, με μεγάλη έμφαση σχετικά με τη συνδεσιμότητα, το IoT, τα αναλυτικά στοιχεία που βασίζονται σε AI και την ανάπτυξη προσαρμοσμένου λογισμικού».

 

Επιπλέον, η εταιρεία είπε ότι η δέσμευσή της στην τεχνολογική καινοτομία και την αριστεία συνδεσιμότητας θα παρουσιαστεί μέσω της νέας της ταυτότητας της επωνυμίας στην έκθεση Posidonia 2024 στην Αθήνα.

 

«Ως Tototheo Global, ενστερνιζόμαστε ένα όραμα που υπερβαίνει τα παραδοσιακά όρια, ενσωματώνοντας τη ναυτιλιακή μας τεχνογνωσία με πρωτοποριακές λύσεις επίγειας τεχνολογίας», δήλωσε ο Σωκράτης Θεοδοσίου, συν-διευθύνων σύμβουλος της Tototheo Global.

 

«Αυτό το rebranding δεν είναι απλώς μια αλλαγή ονόματος. είναι μια βαθιά αντανάκλαση του εκτεταμένου οράματός μας. Στόχος μας είναι να ενισχύσουμε την παγκόσμια συνδεσιμότητα και να προωθήσουμε την καινοτομία σε διάφορους κλάδους, βοηθώντας τους να μεταμορφώσουν τον τρόπο λειτουργίας τους και να επιτύχουν την αριστεία», πρόσθεσε.

 

Επίσης, η Δέσποινα Παναγιώτου Θεοδοσίου , συν-CEO, σχολίασε και το στρατηγικό βάθος του rebranding.

«Η εξέλιξή μας στην Tototheo Global περικλείει το ταξίδι μας από ειδικούς στη ναυτιλία σε αρχιτέκτονες της παγκόσμιας τεχνολογίας», είπε.

«Αυτή η στρατηγική αλλαγή μας επιτρέπει να αξιοποιήσουμε τη βαθιά ριζωμένη τεχνογνωσία μας στη ναυτιλία για να ενισχύσουμε τη λειτουργική αποτελεσματικότητα και το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε ένα ταχέως εξελισσόμενο και διασυνδεδεμένο ψηφιακό τοπίο», πρόσθεσε.

 

Επιπλέον, ο Θεοδοσίου είπε ότι «στο Posidonia 2024, θα δείξουμε πώς η Tototheo Global μετατρέπει τις προκλήσεις σε ουσιαστικές ευκαιρίες, πρωτοστατώντας στην πρόοδο και την καινοτομία που εκτείνονται σε ηπείρους και βιομηχανίες».

 

Η εταιρεία εξήγησε επίσης ότι η εξέλιξή της τροφοδοτείται από βασικές τεχνολογικές εξελίξεις και στρατηγικές συνεργασίες με κορυφαίους τεχνολογικούς καινοτόμους παγκοσμίως.

 

«Αυτές οι συνεργασίες έχουν βελτιώσει σημαντικά τις δυνατότητές μας σε διάφορες τεχνολογίες συνδεσιμότητας, συμπεριλαμβανομένων των δορυφορικών επικοινωνιών, των ασύρματων δικτύων και των προηγμένων ευρυζωνικών λύσεων, επιτρέποντάς μας να παρέχουμε λύσεις αιχμής σε διάφορους κλάδους», ανέφερε η Tototheo Global στην ανακοίνωσή της.

 

Να σημειωθεί ότι η εταιρεία δραστηριοποιείται από στρατηγικούς κόμβους σε Κύπρο, Ελλάδα και Γερμανία, παράλληλα με ένα εκτεταμένο δίκτυο που εκτείνεται σε όλη την Ευρώπη, τις ΗΠΑ, τη Μέση Ανατολή και την Ασία.

 

«Η Tototheo Global συνδυάζει την παγκόσμια εμβέλεια με την ακριβή τοπική τεχνογνωσία», είπε η εταιρεία, προσθέτοντας ότι «αυτή η προσέγγιση επιτρέπει στην εταιρεία να δημιουργεί προσαρμοσμένες λύσεις προσαρμοσμένες στις μοναδικές προκλήσεις των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε διάφορους τομείς και περιοχές».

Η σουίτα υπηρεσιών της Tototheo Global περιλαμβάνει ανάπτυξη λογισμικού, παροχή συμβουλών πριν από την πώληση, εγκατάσταση και συντήρηση εξοπλισμού και υποστήριξη μετά την πώληση.

«Αφιερωμένη στην προώθηση της καινοτομίας, η Tototheo Global δεσμεύεται να παρέχει ολοκληρωμένες, προσαρμόσιμες τεχνολογικές λύσεις», ανέφερε η ανακοίνωση.

«Η αποστολή της είναι να αξιοποιήσει τη θαλάσσια κληρονομιά της για να εμπλουτίσει τη συνδεσιμότητα, την τεχνολογία και τη λειτουργική αποτελεσματικότητα σε ξηρά και θάλασσα, δημιουργώντας ένα ανθεκτικό και βιώσιμο μέλλον για τους πελάτες της παγκοσμίως», κατέληξε η εταιρεία.

TOTOTHEO GLOBAL: A New Era Begins!
We are excited to reveal our new identity as Tototheo Global.
Our rebranding marks a transformative evolution, merging our rich maritime heritage with advanced digital solutions to enhance global connectivity and technology across industries, including land, sea, and air.
Join us as we set new standards and expand our horizons.

Read more: https://lnkd.in/gdBs_z6R

Related Articles

«Προσφυγή των ελεύθερων επαγγελματιών στο ΣτΕ κατά του νέου φορολογικού νόμου και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις  17.6.2024»

  Η Συντονιστική Επιτροπή Ελευθέρων Επαγγελματιών -Επιστημόνων – Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων, όπως...

Επικαιρότητα 13ης Ιουνίου

ΕΘΝΙΚΑ Όταν φοράω το εθνόσημο, το σώμα μου πηγαίνει μόνο του Καλλιτεχνική...

ΕΒΕΠ «Τελετή Απονομής των Greek Top Women Awards 2024»

Η φετινή εκδήλωση της απονομής των Greek Top Women awards μας έδωσε...

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΟΥ ΑΠΟΤΙΜΗΤΗ ΠΛΟΙΩΝ LEVEL1

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΟΥ ΑΠΟΤΙΜΗΤΗ ΠΛΟΙΩΝ LEVEL1 Η UPoilTankers & Trading διοργανώνει την Τρίτη...