Παρασκευή , 19 Ιούλιος 2024
Home AGENDA Ο Δήμος Πειραιά τιμά την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας
AGENDA

Ο Δήμος Πειραιά τιμά την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας

Τριαντάφυλλα   θα προσφερθούν σε μητέρες, ψυχαγωγικές δράσεις για παιδιά

Συμβολικές δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας,  διοργανώνει ο Δήμος Πειραιά και η Διεύθυνση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Εξωστρέφειας και Τουρισμού την Κυριακή 12 Μαΐου, εκφράζοντας τον σεβασμό στη  γυναίκα που χαρίζει τη  ζωή   και που προσφέρει  απλόχερα την αγάπη της.

Το πρωί της Κυριακής  στις 10:30, θα πραγματοποιηθεί κατάθεση στεφάνου στο Άγαλμα της Μητέρας, επί της Λεωφόρου Βασιλέως Γεωργίου Β’.

Αμέσως μετά στο Ρόλοι του Πειραιά, απέναντι από την πλατεία Κανάρη από τις 11:00π.μ.-13:00μ.μ θα προσφερθούν τριαντάφυλλα στις μητέρες, ενώ μικροί και μεγάλοι θα συμμετάσχουν σε δράσεις με επίκεντρο τη μητέρα και τον πολυσήμαντο  ρόλο της.

Αναλυτικότερα, γονείς και παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες σε photobooth, ενώ οι μικροί μας φίλοι θα κατασκευάσουν την κάρτα της επιλογής τους για τη μητέρα τους στο παιδικό εργαστήρι με τη βοήθεια παιδαγωγών. Παράλληλα D.j. θα επιλέγει μουσική δημιουργώντας μία ξεχωριστή εορταστική ατμόσφαιρα για όλους.

Επιπλέον η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πειραιά θα ψυχαγωγήσει τους παρευρισκόμενους με ένα ρεπερτόριο ειδικά διαμορφωμένο για τις Μητέρες.

Στόχος του Δήμου Πειραιά είναι να τιμήσει και να αναδείξει το σημαντικό και πολυσχιδή ρόλο του πιο αγαπημένου προσώπου της ζωής του ανθρώπου, το οποίο είναι συνώνυμο της προσφοράς, της αυτοθυσίας και της αγάπης.

Related Articles

ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ: Ο Γαλάζιος Πλανήτης μας, μια παραγωγή του BBC Earth.

 Βουτήξτε στον εντυπωσιακό κόσμο κάτω από τα κύματα. Για λίγες μέρες προβάλλεται...

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ- ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ 2024

Το ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ σας καλεί σε μία μυσταγωγική βραδιά για ν’...

Capital Link Invest in Greece Webinar Series

Join our Webinar: July 16, 2024  The Greek Real Estate Sector 10...

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ Δ.Σ.Π.: ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΠΕΙΡΑΙΑ-ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΙ

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά διοργανώνει ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΓΙΟΡΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ στην αίθουσα...