Κυριακή , 21 Ιούλιος 2024
Home ΠΕΙΡΑΙΑΣ Ο νέος Κεντρικός Λιμενάρχης Πειραιά στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Ο νέος Κεντρικός Λιμενάρχης Πειραιά στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ

Ο νέος Κεντρικός Λιμενάρχης Πειραιά Αρχιπλοίαρχος Λ.Σ. Δρακούλης Κούβαρης επισκέφτηκε σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου 2024 στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς στο «ΜΑΡΙΝΑΚΕΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ», τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ.

Στην συνάντηση παρέστησαν ο Αντιδήμαρχος προσόδων και εμπορίου του Δήμου Πειραιά κ. Γρηγόρης Καψοκόλης και ο Πρόεδρος της Ενώσεως Καταναλωτών Ελλάδος κ. Μιχάλης Τσιφάκης.

Στην εθιμοτυπική αυτή συνάντηση, τόσο ο Σεβασμιώτατος όσο και ο νέος Λιμενάρχης, επιβεβαίωσαν την άριστη συνεργασία και επικοινωνία μεταξύ του Λιμενικού Σώματος και της τοπικής μας Εκκλησίας, με σκοπό την ασφάλεια, την ενημέρωση και την διευκόλυνση των πολιτών κατά την διέλευσή τους στο πρώτο λιμάνι της χώρας.

Ο Σεβασμιώτατος καλωσορίζοντας τον νέο Λιμενάρχη επεσήμανε πως το Λιμεναρχείο Πειραιά είναι ένας σημαντικός πυλώνας στην είσοδο της χώρας μας, που διακονεί και προσφέρει τις υπηρεσίες του στο επιβατικό κοινό με αγάπη και προστασία.

Από την πλευρά του ο νέος λιμενάρχης ζήτησε την ευχή του Σεβασμιωτάτου για την απρόσκοπτη άσκηση των καθηκόντων του στο πρώτο λιμάνι της χώρας και την προστασία του Θεού στο εξαιρετικά υπεύθυνο έργο που αναλαμβάνει.

Αντηλλάγησαν απόψεις και συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα των πολιτών, αλλά και την παροχή συνεχούς υποστήριξης των αστέγων του λιμανιού, επισημαίνοντας και οι δύο την ανάγκη συνεργασίας όλων των θεσμών της ευρύτερης περιοχής.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε καλή θητεία στον νέο Λιμενάρχη, υπογραμμίζοντας πως τόσο η Μητρόπολή μας, όσο και ο ίδιος προσωπικά θα βρεθούν συμπαραστάτες στο έργο που επιτελεί τόσο ο ίδιος όσο και οι γυναίκες και οι άνδρες του Λιμενικού Σώματος που υπηρετούν στο Λιμεναρχείο Πειραιά, διαβεβαιώνοντάς τον παράλληλα πως θα του παρασχεθεί από την Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς κάθε δυνατή βοήθεια προς όφελος και εξυπηρέτηση των πολιτών.

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος πρόσφερε στον νέο Λιμενάρχη ως Ευλογία μία Εικόνα της Παναγίας.

Στη φωτογραφία βλέπουμε από αρ. κ. Τσιφάκης, Σεβασμιώτατος Σεραφείμ, κ.Δρακούλης, κ.Καψοκόλης.

Related Articles

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο στον Πειραιά

Λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης οδοστρώματος, από ώρα 22:00΄ της 20-7-2024 έως την ώρα...

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΑΠΟ ΒΕΠ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΔΕΛΤΑ

Στις 8/7/2024 το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά σε συνεργασία με την ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ...

Αιτήματα ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ στον Υπουργό ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΙΝΟΜΙΑΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, με αφορμή έντονες διαμαρτυρίες μελών του σχετικά με...

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Το Πολυθεματικό Φεστιβάλ Τέχνης Σκέψης & Δημιουργίας συνεχίζεται!

Το Πολυθεματικό Φεστιβάλ Τέχνης Σκέψης & Δημιουργίας ΠΑΜΕ ΠΕΙΡΑΙΑ ! ΠΑΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ...