Κυριακή , 16 Ιούνιος 2024
Home AGENDA Πρόσκληση με θέμα: “Workshop on Asian Markets” στο ΕΒΕΑ
AGENDA

Πρόσκληση με θέμα: “Workshop on Asian Markets” στο ΕΒΕΑ

Workshop on Asian Markets

 

Αθήνα, Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024, 12.00-15.00
ΕΒΕΑ, Ακαδημίας 7 (6ος όροφος)

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και το Επιχειρηματικό Συμβούλιο Ελλάδας-Λατινικής Αμερικής, σε συνεργασία με το Enterprise Europe Network (EEN-Hellas 2025), διοργανώνουν Ενημερωτική Ημερίδα για τις ευκαιρίες και δυνατότητες επιχειρηματικής παρουσίας στις αγορές της Ασίας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024, 12.00-15.00 στο ΕΒΕΑ, όπου θα παρουσιασθούν οι αγορές των Φιλιππίνων, της Νοτίου Κορέας, της Σιγκαπούρης, της Ινδονησίας, της Ιαπωνίας και της Ταϊλάνδης. Ομιλητές θα είναι Πρέσβεις, Εμπορικοί Ακόλουθοι Πρεσβειών και στέλεχος Γερμανικού Επιμελητηρίου, οι οποίοι θα δώσουν στοιχεία για το οικονομικό και επιχειρηματικό περιβάλλον στις παραπάνω χώρες, θα εστιάσουν σε κλάδους και τομείς με προοπτική ανάπτυξης, θα αναδείξουν δυνατότητες και ευκαιρίες για εμπορικές, επενδυτικές και άλλες μορφές συνεργασίας και θα δώσουν χρήσιμες συμβουλές για προσέγγιση και δικτύωση στις τοπικές αγορές. Επίσης, θα γίνει παρουσίαση για την προστασία πνευματικών δικαιωμάτων στην Ινδία από εκπρόσωπο αρμόδιας Υπηρεσίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να ενημερωθούν τα στελέχη εξωστρεφών ελληνικών εταιριών για τις δυνατότητες και ευκαιρίες δραστηριοποίησης στις αγορές αυτές και με βάση το ενδιαφέρον να σχεδιασθεί η επόμενη Επιχειρηματική Αποστολή στην Ασία με αποκλειστικό σκοπό την πραγματοποίηση συναντήσεων Β2Β με τοπικές εταιρίες.

Επίσης, μετά τις Ασιατικές αγορές στο τελευταίο μέρος της Ημερίδας (15.00-15.40) θα γίνει ειδική παρουσίαση για την αγορά της Ακτής Ελεφαντοστού από εκπροσώπους του Ελληνο-Ιβοριανού Επιμελητηρίου, οι οποίοι θα αναφερθούν στα χαρακτηριστικά, τις προοπτικές και τους τομείς διμερούς συνεργασίας με την αγορά αυτή.

Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα της Ημερίδας εδώ και να δηλώσετε συμμετοχή εδώ.

Σημειώνεται ότι δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής στην ημερίδα, ενώ η γλώσσα εργασίας θα είναι η Αγγλική.

Πληροφορίες:

  • κ. Γιάννης Πατσιαβός, Senior Manager, Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, τ. 2106419026, 6945234747, y.patsiavos@ahk.com.gr
  • Τμήμα Διεθνών Σχέσεων ΕΒΕΑ, τ. 2103382342-466, excom@acci.gr

Related Articles

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΟΥ ΑΠΟΤΙΜΗΤΗ ΠΛΟΙΩΝ LEVEL1

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΟΥ ΑΠΟΤΙΜΗΤΗ ΠΛΟΙΩΝ LEVEL1 Η UPoilTankers & Trading διοργανώνει την Τρίτη...

Πρόσκληση σε Ημερίδα: Ο Επιχειρηματίας και ο Ποινικός Νόμος

Εγκλήματα! Φορολογικά, περιουσιακά, περιβαλλοντικά. Αναλύουν και συζητούν οι: Aspasia Malliou, Δικηγόρος, Εταίρος,...

«Καλοκαίρι Στην Πόλη» για τα παιδιά του Πειραιά με δεκάδες δωρεάν δράσεις

«Καλοκαίρι Στην Πόλη» για τα παιδιά του Πειραιά με δεκάδες δωρεάν δράσεις...

Ημέρα καριέρας στην Επαγγελματική Σχολή Κατάρτισης Περάματος

Ημέρα καριέρας θα πραγματοποιηθεί  στην Επαγγελματική Σχολή Κατάρτισης Περάματος (με ειδικότητες προσαρμοσμένες...