Κυριακή , 16 Ιούνιος 2024
Home AGENDA 12o Πανελλήνιο Συνέδριο Πανελλήνιας Ένωσης Οπτικών & Οπτομετρών /ΠΕΟΟ «Βλέποντας Μπροστά»
AGENDAΕΛΛΑΔΑ

12o Πανελλήνιο Συνέδριο Πανελλήνιας Ένωσης Οπτικών & Οπτομετρών /ΠΕΟΟ «Βλέποντας Μπροστά»

31/5 – 2/6/2024  στην Αθήνα

 

Το 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης Οπτικών & Οπτομετρών (ΠΕΟΟ) θα διεξαχθεί στις 31 Μαΐου και 1-2 Ιουνίου 2024  στην Αθήνα με φυσική παρουσία στο ξενοδοχείο «Crowne Plaza Athens City Center» (Μιχαλακοπούλου 50, 115 28 Αθήνα) και  χαρακτηρίζεται από υψηλό επίπεδο θεματολογίας και συμμετεχόντων.

Με το σύνθημα «Βλέποντας Μπροστά»,το συνέδριο σηματοδοτεί όχι μόνο τη συνέχεια μιας μακράς παράδοσης επιστημονικής αριστείας και επαγγελματικής εξέλιξης αλλά και την εορταστική συγκέντρωση για τα 100 χρόνια λειτουργίας της Ένωσης. Από το 1924, η ΠΕΟΟ  έχει αφιερωθεί στην προαγωγή της υγείας των ματιών, στηρίζοντας τους επαγγελματίες του κλάδου με γνώση,εκπαίδευση και δίκτυα συνεργασίας.

 

Αυτή την χρονιά, γιορτάζοντας τη συμπλήρωση ενός αιώνα από την ίδρυσή της, το Συνέδριο αναμένεται να αποτελέσει ένα φάρο γνώσης και εμπειρίας, φωτίζοντας τις νέες διαδρομές που προσφέρονται στους επαγγελματίες οπτικούς- οπτομέτρες.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου  περιλαμβάνει θεματολογία όπως ο ρόλος της ΑΙ στη Οπτομετρία, τα σύγχρονα προβλήματα οπτικής,οι  καινοτόμες προσεγγίσεις, ο ρόλος του οπτικού-οπτομέτρη στην ελληνική πραγματικότητα, οι προκλήσεις που διαμορφώνουν το μέλλον του κλάδου αλλά και μια ιστορική αναδρομή των 100 χρόνων Οπτικής και Οπτομετρίας στην Ελλάδα.

Απαραίτητη προϋπόθεση η εγγραφή μέσω του website του συνεδρίου.

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.peoocongress2024.gr/

 

695/1/.23.05.2024

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την AlphaPublicRelations , τηλ. 210 3645629 κα Καίτη Αντωνοπούλου: k.antonopoulou@apr.com.gr ή κα Ρούλα Μητά: r.mita@apr.com.gr

 

Related Articles

«Προσφυγή των ελεύθερων επαγγελματιών στο ΣτΕ κατά του νέου φορολογικού νόμου και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις  17.6.2024»

  Η Συντονιστική Επιτροπή Ελευθέρων Επαγγελματιών -Επιστημόνων – Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων, όπως...

Επικαιρότητα 13ης Ιουνίου

ΕΘΝΙΚΑ Όταν φοράω το εθνόσημο, το σώμα μου πηγαίνει μόνο του Καλλιτεχνική...

ΕΒΕΠ «Τελετή Απονομής των Greek Top Women Awards 2024»

Η φετινή εκδήλωση της απονομής των Greek Top Women awards μας έδωσε...

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΟΥ ΑΠΟΤΙΜΗΤΗ ΠΛΟΙΩΝ LEVEL1

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΟΥ ΑΠΟΤΙΜΗΤΗ ΠΛΟΙΩΝ LEVEL1 Η UPoilTankers & Trading διοργανώνει την Τρίτη...