Τετάρτη , 24 Ιούλιος 2024
Home ΝΑΥΤΙΛΙΑ Έκθεση εικαστικών έργων στο ΥΝΑΝΠ με έργα υπαλλήλων του Υπουργείου
ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Έκθεση εικαστικών έργων στο ΥΝΑΝΠ με έργα υπαλλήλων του Υπουργείου

Έκθεση εικαστικών έργων στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής με έργα υπαλλήλων του Υπουργείου υπό τη διοργάνωση της Γενικής Γραμματείας Ναυτιλίας και Λιμένων

Η Γενική Γραμματεία Ναυτιλίας και Λιμένων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, στο πλαίσιο εκδηλώσεων με αφορμή τη Διεθνή Έκθεση Ποσειδώνια 2024, που διοργανώνεται από 03/06/2024 έως 07/06/2024, διοργανώνει το ίδιο χρονικό διάστημα έκθεση εικαστικών έργων στο αίθριο του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής με έργα των υπαλλήλων – εν ενεργεία και μη – του Υπουργείου (Πολιτικού Προσωπικού και Στελεχών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής) με θέμα:

«Η Θάλασσα»

Κάποια από τα έργα θα διατεθούν προς πώληση για κοινωνικό σκοπό. Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του Σωματείου Ναυτικών Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες «Η Αργώ»  (https://www.argonauts.gr/en/).

Η έκθεση θα λάβει χώρα στο αίθριο του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής (5ος όροφος), Ακτή Βασιλειάδη, Πύλη Ε1-Ε2, Πειραιάς, από Δευτέρα 03/06/2024 έως Παρασκευή 07/06/2024 (09:00 – 15:00).

Για την είσοδο στο κτίριο απαιτείται ταυτότητα ή διαβατήριο.

Σε περίπτωση επιθυμίας αγοράς έργων παρακαλείσθε όπως έρθετε σε συνεννόηση με κα. Ευαγγελία Κασελίμη, Γρ. κ. ΓΓΝΛ (e.kaselimi@yen.gr).

https://www.ynanp.gr/el/gr-epikoinwnias-enhmerwshs/ek8esh-eikastikwn-ergwn-sto-ypoyrgeio-naytilias-kai-nhsiwtikhs-politikhs-me-erga-ypallhlwn-toy-ypoyrgeioy-ypo-th-diorganwsh-ths-genikhs-grammateias-naytilias-kai-limenwn/

Related Articles

Εκδήλωση μικρής έκτασης πυρκαγιά στο Κερατσίνι

Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με τον θάνατο άνδρα στη Βουλιαγμένη την 20/07/2024 – Συνέχεια...

Στ. Γκίκας: «Ενδυνάμωση της θεσμικής συνεργασίας ΥΝΑΝΠ και ΚΕΔΕ με επίκεντρο τα νησιά

Στ. Γκίκας: «Ενδυνάμωση της θεσμικής συνεργασίας ΥΝΑΝΠ και ΚΕΔΕ με επίκεντρο τα...

IMO III 10th Session: What’s on the agenda?

BIMCO provides an overview of the IMO Sub-committee on Implementation of IMO...

H Capital-Executive Ship Management Corp. παρέλαβε τα νεότευκτα containerships «Adonis», «Anaxagoras», «Acheloos» και «Acastos»

Η Capital-Executive Ship Management Corp., ανακοινώνει την παραλαβή των νεότευκτων πλοίων μεταφοράς...