Τρίτη , 16 Ιούλιος 2024
Home ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΔΕΙΠΝΟ ΜΕ THN KELLY RUTHERFORD ΣΤΟΝΕΟ BAR & RESTAURANT AMBER CELLAR
ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΔΕΙΠΝΟ ΜΕ THN KELLY RUTHERFORD ΣΤΟΝΕΟ BAR & RESTAURANT AMBER CELLAR

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ ΜΕ THN KELLY RUTHERFORD ΚΑΙ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ

ΣΤΟΝΕΟ BAR & RESTAURANT AMBER CELLAR ΣΤΟΝΠΕΙΡΑΙΑ

 

ΗκυρίαΧριστίναΜήτση, ΠρόεδροςτουΟμίλου Mitsis, υποδέχθηκεστοMitsis N’U Piraeus PortτηνπολυαγαπημένηΑμερικανίδαηθοποιό Kelly Rutheford. H επίτιμη καλεσμένη και star του GossipGirl έχει πρωταγωνιστήσει μέχρι σήμερα σε πάνω από 30 τηλεοπτικές παραγωγές, είναι επιχειρηματίας, μητέρα δύο παιδιών και ασχολείται πολύ ενεργά με φιλανθρωπικές ενέργειες.

 

Οι καλεσμένοι του τηλεοπτικού, καλλιτεχνικού και επιχειρηματικού κόσμου, είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο ξενοδοχείο και να θαυμάσουν τα έργα τέχνης των καλλιτεχνών Κώστα Βαρώτσου, Κωνσταντίνου Κακανιά και CacaoRocks που κοσμούν το ξενοδοχείο, να απολαύσουν το προσεγμένο μενού αυθεντικής ελληνικής κουζίνας στο νέο barrestaurantAmberCellar καθώς και τη μοναδική θέα του φωτισμένου λιμανιού από τον 8ο όροφο του 801 Rooftop Bar, που βρίσκονται στο ιστορικό κτίριο της ποτοποιίας ΜΕΤΑΧΑ, το οποίο σήμερα στεγάζει το νέο ξενοδοχειακό διαμάντι του Ομίλου Mitsis στον Πειραιά.

Όμιλος MITSIS

Η μεγαλύτερη ξενοδοχειακή αλυσίδα στην Ελλάδα πρωτοπορεί στον τουρισμό εδώ και 45 χρόνια, χαράζοντας τη δική της πορεία στην τουριστική βιομηχανία της χώρας. Με 23 ξενοδοχεία και 13 κέντρα Σπα και Θαλασσοθεραπείας στο χαρτοφυλάκιό του στους ομορφότερους προορισμούς της χώρας, στην Αθήνα, τον Πειραιά, τα Καμένα Βούρλα, την Κέρκυρα, την Κρήτη, την Κω, τη Ρόδο και τη Σαντορίνη, ο Όμιλος φιλοδοξεί να αποτελεί τον πρώτο ξενοδοχειακό όμιλο στην Ελλάδα στις προτιμήσεις των επισκεπτών, προσφέροντας εξαιρετικές υπηρεσίες, μοναδικές τοποθεσίες, άψογες εγκαταστάσεις, εκλεπτυσμένη γαστρονομία, ένα ευρύ φάσμα επιλογών και πλούσιες εμπειρίες στους πελάτες του. Ανταποκρινόμενος με ευελιξία στις ανάγκες των πελατών και στη νοοτροπία των νέων γενεών, ο Όμιλος αξιοποιεί στο έπακρο την οικογενειακή φροντίδα και την αυθεντική ελληνική του ταυτότητα για να πραγματοποιεί το όραμά του: Να μεταμορφώνει κάθε επισκέπτη σε επίτιμο φιλοξενούμενο. Ο Όμιλος MITSIS έχει αποσπάσει μεγάλο αριθμό βραβεύσεων από εγχώριους και διεθνείς τουριστικούς οργανισμούς για την υψηλή ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών, τις καινοτόμες πρακτικές, την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, την ανάδειξη των τοπικών κοινωνιών και την ευρύτερη συνεισφορά του στην αναβάθμιση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ | KELLY RUTHERFORD DINNER | AMBER CELLAR

 

Βαφιάς Χάρης, Λεούση Φαίη, Βαφιά Έμιλι, Μήτση Χριστίνα, Τερζάκης Ανδροκλής

·

Related Articles

Να αποσυρθεί τώρα το Νομοσχέδιο διάλυσης και ιδιωτικοποίησης των Υπηρεσιών  Ψυχικής Υγείας

Ακολουθεί δελτίο τύπου της παράταξης  “ΑλλάΖΟΥΜΕ τον Πειραιά για όλους & όλες”...

Συνεχίζεται η λειτουργία κλιματιζόμενου χώρου από τον Δήμο Πειραιά

Συνεχίζεται η λειτουργία κλιματιζόμενου χώρου από τον Δήμο Πειραιά λόγω των υψηλών θερμοκρασιών...

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ Δ.Σ.Π.: ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΠΕΙΡΑΙΑ-ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΙ

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά διοργανώνει ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΓΙΟΡΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ στην αίθουσα...

Συνάντηση Διευθύνοντος Πρωτοδικείου Πειραιά με τον Πρόεδρο και το Προεδρείο του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά για τον νέο δικαστικό χάρτη

Κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου του Τριμελούς Συμβουλίου Διεύθυνσης  του Πρωτοδικείου Πειραιά  Γεωργίου...