Δευτέρα , 22 Ιούλιος 2024
Home ΕΛΛΑΔΑ Η Celestyal αυξάνει τη χωρητικότητα της κατά 30% και επεκτείνεται στον Αραβικό Κόλπο με δεύτερο πλοίο από το 2025
ΕΛΛΑΔΑΝΑΥΤΙΛΙΑ

Η Celestyal αυξάνει τη χωρητικότητα της κατά 30% και επεκτείνεται στον Αραβικό Κόλπο με δεύτερο πλοίο από το 2025

Celestyal ανακοίνωσε τα ετήσια προγράμματα κρουαζιέρων της για το 2025, το 2026 και τις αρχές του 2027, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες προς πώληση από αύριο, 26 Ιουνίου 2024.
  • Η Celestyal διαθέτει 30% περισσότερες καμπίνες προς πώληση σε σχέση με πέρυσι, συμπεριλαμβάνοντας τις νέες κρουαζιέρες «Εικόνες Αραβίας», καθώς και 21 κρουαζιέρες στην Αδριατική κατά τη διάρκεια του 2025 και 2026.
  • Και τα δύο πλοία του ανανεωμένου στόλου της Celestyal θα προσφέρουν από το επόμενο έτος κρουαζιέρες στον Αραβικό Κόλπο.
  • Ανακοινώθηκαν τα προγράμματα κρουαζιέρας για την Ελλάδα, τη Μεσόγειο και τον Αραβικό Κόλπο για το 2025, το 2026 και τις αρχές του 2027.
  • Το Celestyal Discovery θα προσφέρει κρουαζιέρες 3 και 4 διανυκτερεύσεων και στις δύο περιοχές, με λιμάνι από-επιβίβασης από την Αθήνα και το Άμπου Ντάμπι, με δυνατότητα συνδυασμού κρουαζιέρων στον Αραβικό Κόλπο για ταξίδια 7 διανυκτερεύσεων.
  • Το Celestyal Journey θα προσφέρει καθηλωτικές κρουαζιέρες 7 διανυκτερεύσεων και στις δύο περιοχές, με λιμάνι από-επιβίβασης από την Αθήνα και τη Ντόχα, με δυνατότητα συνδυασμού των κρουαζιέρων στη Μεσόγειο και το Αιγαίο για ταξίδια 14 διανυκτερεύσεων.
Ο κ. Lee Haslett, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Celestyal, δήλωσε: «Το 86% των επιβατών μας μάς λένε ότι θέλουν να επιστρέψουν στη Celestyal, γι’ αυτό και υλοποιούμε τη δέσμευσή μας να διευρύνουμε τα προγράμματά μας. Είμαστε αναγνωρισμένοι ως οι ειδικοί στις κρουαζιέρες στα Ελληνικά νησιά και τη Μεσόγειο και, χάρη στη δέσμευσή μας στην περιοχή και σε αυτήν τη συναρπαστική υποστήριξη από τους επιβάτες μας και τους έμπιστους συνεργάτες μας, είμαστε πλέον σίγουροι ότι θα γίνουμε οι ειδικοί στις κρουαζιέρες και στον Αραβικό Κόλπο.»
«Σε όλο το δίκτυό μας προσφέρουμε δύο τύπους κρουαζιέρας. Τα εντατικά δρομολόγια τριών και τεσσάρων διανυκτερεύσεων είναι ιδανικά για συνδυασμό με διαμονή στη στεριά και ως επέκταση σε διακοπές στην παραλία ή σε περιηγήσεις, ενώ οι κλασικές κρουαζιέρες επτά διανυκτερεύσεων είναι ιδανικές ως ολοκληρωμένες διακοπές από μόνες τους.»
«Διαθέτουμε βραβευμένες υπηρεσίες, δύο πρόσφατα ανακαινισμένα κρουαζιερόπλοια, συναρπαστικές εκδρομές στη στεριά, ποιοτικές και ποικιλόμορφες προτάσεις για φαγητό και ποτό και ασυναγώνιστη ικανοποίηση επιβατών, καθώς και τη φιλοδοξία να εξελισσόμαστε συνεχώς και να παρέχουμε περισσότερα. Ανυπομονούμε πραγματικά να παρουσιάσουμε όλα όσα έχει να προσφέρει η Celestyal σε ένα ευρύτερο κοινό.»

Related Articles

Diana Shipping Inc. Announces Time Charter Contract for m/v Atalandi with Cargill

Diana Shipping Inc. (NYSE: DSX), (the “Company”), a global shipping company specializing...

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: To νέο ΑΕΛΛΩ κυκλοφόρησε

To νέο ΑΕΛΛΩ κυκλοφόρησε Διαβάστε το από τον παρακάτω σύνδεσμο https://issuu.com/ycg_gr/docs/aello-54 Παλαιότερα...

Τραυματισμός επιβάτη Ε/Π – Τ/Ρ σκάφους στο Σαρωνικό

Εντοπισμός 15 αλλοδαπών και σύλληψη του αλλοδαπού διακινητή τους μετά από καταδίωξη...

Τραυματισμός ναυτικού στον Πειραιά

Θάνατοι λουόμενων στην Κόρινθο, τον Ασπρόπυργο και τον Αλμυρό – Τραυματισμός ναυτικού...