Παρασκευή , 19 Ιούλιος 2024
Home ΠΕΙΡΑΙΑΣ Ολοκληρώθηκε η φιλανθρωπική δράση σε Τζάνειο και “Πόρτα Ανοιχτή”
ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Ολοκληρώθηκε η φιλανθρωπική δράση σε Τζάνειο και “Πόρτα Ανοιχτή”

Τη βδομάδα που μας πέρασε, ολοκληρώθηκε και τυπικά η φιλανθρωπική μας δραστηριότητα την οποία και είχαμε ανακοινώσει τις ημέρες του Πάσχα.

 

Υπενθυμίζουμε ότι η φιλανθρωπική μας δράση ήταν διττή, συνδράμοντας το Τζάνειο νοσοκομείο και την Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών “Πόρτα Ανοιχτή”.

 

Πιο συγκεκριμένα:

  • Την Τρίτη 18 Ιουνίου, δωρίσαμε στην βιβλιοθήκη για παιδιά που νοσηλεύονται στην παιδιατρική πτέρυγα του Τζανείου, βιβλία και επιτραπέζια παιχνιδια κάνοντας την παραμονή τους πιο ευχάριστη. Παράλληλα, υπήρξε και ξενάγηση στο χώρο την οποία μας την έκανε ο Διευθυντής του τμήματος των νεογνών, κ. Γ. Τριανταφυλλιδης.
    Τα βιβλία που δωρίσαμε προέκυψαν από δωρεές αποφοίτων και από αγορά από την Book Garden. Το εν λόγω βιβλιοπωλείο πουλάει βιβλία από δωρεές και τα κέρδη αυτών επιστρέφονται σε ιδρύματα και ανθρώπους που έχουν διαφορές ανάγκες.
  • Την Τετάρτη 19 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στην «Πόρτα Ανοιχτή» στην οποία παρείχαμε τρόφιμα (ζάχαρη, γάλα, ντοματοπολτοί, όσπρια, ελαιόλαδο, αλεύρι, μπισκότα κλπ.) βάσει εισφορών μελών και φίλων του Συλλόγου.
    Τα άτομα που επισκέπτονται το χώρο αυτό, απασχολούνται  καθημερινά με διάφορες δραστηριότητες όπως κηπουρική, ζωγραφική, μαγειρική, Η/Υ, θέατρο και άλλα πολλά. Την ξενάγηση στον χώρο έκανε η κ, Α. Χαμόδρακα εξηγώντας πώς ιδρύθηκε η Πόρτα Ανοιχτή, τις ειδικότητες σε ιατρικό προσωπικό καθώς επίσης και τη λειτουργία δημόσιου δημοτικού σχολείου μέσα στο κτήριο.

Το συντονισμό και την εκπροσώπηση του Συλλόγου τόσο στο Τζάνειο όσο και στην «Πόρτα Ανοιχτή», ανέλαβε και έφερε εις πέρας, το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου μας, Αλεξάνδρα Νίνου (αποφ. ’98).

 

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συνεισέφεραν σε ακόμα μία φιλανθρωπική δραστηριότητα του Συλλόγου μας.

Related Articles

TARGET PHARMA: Αμιγώς Ελληνική Εταιρεία

Ο Σύλλογος  Αποφοίτων  Ελληνογαλλικής  Σχολής  SAINT-PAUL, παρουσιάζει μια   αξιόλογη   Ελληνική φαρμακευτική εταιρεία:...

Να αποσυρθεί τώρα το Νομοσχέδιο διάλυσης και ιδιωτικοποίησης των Υπηρεσιών  Ψυχικής Υγείας

Ακολουθεί δελτίο τύπου της παράταξης  “ΑλλάΖΟΥΜΕ τον Πειραιά για όλους & όλες”...

Συνεχίζεται η λειτουργία κλιματιζόμενου χώρου από τον Δήμο Πειραιά

Συνεχίζεται η λειτουργία κλιματιζόμενου χώρου από τον Δήμο Πειραιά λόγω των υψηλών θερμοκρασιών...

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ Δ.Σ.Π.: ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΠΕΙΡΑΙΑ-ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΙ

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά διοργανώνει ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΓΙΟΡΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ στην αίθουσα...