Κυριακή , 16 Ιούνιος 2024
Home ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΣΑΒΛΙΡΗ: Απονεμήθηκε υποτροφία στη μνήμη Αλέξανδρου Τσαβλίρη αξίας 12.000 ευρώ
ΕΛΛΑΔΑΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΣΑΒΛΙΡΗ: Απονεμήθηκε υποτροφία στη μνήμη Αλέξανδρου Τσαβλίρη αξίας 12.000 ευρώ

Σε μια λιτή και συγκινητική τελετή στις 3 Ιουνίου 2024 στα Γραφεία της HELMEPA με την ευκαιρία των Ποσειδωνίων 2024, απονεμήθηκε η υποτροφία στη μνήμη του Αλέξανδρου Τσαβλίρη με τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την αποδημία του.
Η υποτροφία ήταν ανοιχτή σε Έλληνες υποψηφίους που έχουν εξασφαλίσει μια θέση στο Πρόγραμμα BSc Maritime Business, ένα πλήρως διαπιστευμένο πτυχίο που προσφέρεται από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο στον Πειραιά και το Πανεπιστήμιο Solent Southampton University αρχίζοντας από το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025 και για 3 χρόνια σπουδών και απονεμήθηκε στον Λέανδρο Τραντά. Η υποτροφία συνολικού ύψους € 12 000.θα δοθεί μέσω του Πολιτιστικού Ιδρύματος Τσαβλίρη και σημειώνεται ότι ο Ιδρυτής του Ιδρύματος Γιώργος Τσαβλίρης είναι επίσης Ακαδημαϊκός Διευθυντής του κολεγίου Metropolitan College / Solent Southampton University.
Η επιλογή έγινε από πενταμελή Επιτροπή που απαρτίζεται από εκπροσώπους του Πολιτιστικού Ιδρύματος Τσαβλίρη και του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Πειραιά.
Κατά την διάρκεια της τελετής οι αδελφοί Τσαβλίρη μοιράστηκαν αναμνήσεις που προέβαλαν την αγάπη του πατέρα τους στη μάθηση και στο επιχειρείν.
Στη φωτογραφία ο υπότροφος Λέανδρος Τραντάς και η μητέρα του Ασημίνα, οι αδελφοί Νικόλαος, Γιώργος και Ανδρέας Τσαβλίρης, ο Ντίνος Αρκουμάνης και Ιλιάνα Κεχαγιόγλου του Μητροπολιτικού Κολλεγίου και ο Μιχάλης Ιερείδης του Πολιτιστικού Ιδρύματος Τσαβλίρη.

Related Articles

«Προσφυγή των ελεύθερων επαγγελματιών στο ΣτΕ κατά του νέου φορολογικού νόμου και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις  17.6.2024»

  Η Συντονιστική Επιτροπή Ελευθέρων Επαγγελματιών -Επιστημόνων – Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων, όπως...

Επικαιρότητα 13ης Ιουνίου

ΕΘΝΙΚΑ Όταν φοράω το εθνόσημο, το σώμα μου πηγαίνει μόνο του Καλλιτεχνική...

ΕΒΕΠ «Τελετή Απονομής των Greek Top Women Awards 2024»

Η φετινή εκδήλωση της απονομής των Greek Top Women awards μας έδωσε...

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΟΥ ΑΠΟΤΙΜΗΤΗ ΠΛΟΙΩΝ LEVEL1

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΟΥ ΑΠΟΤΙΜΗΤΗ ΠΛΟΙΩΝ LEVEL1 Η UPoilTankers & Trading διοργανώνει την Τρίτη...