Κυριακή , 16 Ιούνιος 2024
Home ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΝΤΕΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΝΤΕΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς εκφράζει στους νεοεκλεγέντες ευρωβουλευτές θερμά  συγχαρητήρια για την εκλογή τους, προσδοκώντας να συμβάλλουν ουσιαστικά με τις γνώσεις και το όραμά τους στην προώθηση των συμφερόντων της χώρας μας σε κομβικά ζητήματα που επηρεάζουν άμεσα τον ανταγωνισμό και την επιχειρηματικότητα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ειδικά για τη χώρα μας, οι ευρωπαϊκές αποφάσεις μπορούν να αποβούν καθοριστικές για το μέλλον κυρίως των μικρότερων επιχειρήσεων που, λόγω των επαναλαμβανόμενων κρίσεων την τελευταία δεκαπενταετία, παρουσιάζουν σημάδια κόπωσης, καθυστέρησης και χαμηλής προσαρμοστικότητας.

Αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την ενεργή συμμετοχή τους στα κοινοβουλευτικά δρώμενα και την υλοποίηση πολιτικών που, εντός ενός κατάλληλου πλαισίου, θα ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητα των ελληνικών επιχειρήσεων και θα προωθήσουν την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας.

Όσον αφορά το ιστορικά χαμηλό ποσοστό συμμετοχής, ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς  θεωρεί ότι θα πρέπει να προβληματίσει τους  εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων, καθώς αποτελεί μια σαφή ένδειξη αποστασιοποίησης των πολιτών από την πολιτική ζωή. Είναι σημαντικό να λάβουν δραστικά μέτρα για την υιοθέτηση μεταρρυθμίσεων που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των πολιτών και  μπορούν να οδηγήσουν σε οικονομική ανάπτυξη, κοινωνική δικαιοσύνη και συνοχή και αύξηση της εμπιστοσύνης στους θεσμούς.

Related Articles

ΕΒΕΠ «Τελετή Απονομής των Greek Top Women Awards 2024»

Η φετινή εκδήλωση της απονομής των Greek Top Women awards μας έδωσε...

Βασίλης Κορκίδης«Η κυβέρνηση μπορεί να τρέξει γρηγορότερα και να πετύχει περισσότερα»

Δήλωση προέδρου ΕΒΕΠ & ΠΕΣΑ Βασίλη Κορκίδη για τον ανασχηματισμό «Η κυβέρνηση...

Ημερίδα  ενημέρωσης για Ευπαθείς Ομάδες

Ημερίδα  ενημέρωσης για τις «Κοινωνικές Υπηρεσίες με Πολυκαναλική Πρόσβαση των Ωφελούμενων που...

«ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΘΗΡΙΩΔΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ»

80 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ – ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΑΦΟΡΟΥΝ...