Τετάρτη , 24 Ιούλιος 2024
Home ΝΑΥΤΙΛΙΑ Η Celestyal ανακοινώνει καλοκαιρινές προσφορές 50%
ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Η Celestyal ανακοινώνει καλοκαιρινές προσφορές 50%

Η Celestyal ανακοινώνει  καλοκαιρινές  προσφορές   50%

  • Εξοικονόμηση  έως  και 50% με έγκαιρη κράτηση στις νέες επεκταμένες κρουαζιέρες μας.
  • Ηπροσφορά ισχύει για όλες τις κρουαζιέρες στον Αραβικό Κόλπο, από τη σεζόν 2024 έως 2027.
  • Περιλαμβάνονται  επίσης  οι κρουαζιέρες  «Εικόνες Αιγαίου», «Ειδυλλιακό Αιγαίο» και«Ονειρεμένη Αδριατική».

 

ΗCelestyal   λανσάρει σήμερα μια νέα καλοκαιρινή καμπάνια, η οποία είναι διαθέσιμη για τις νέες κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως τις 31 Αυγούστου 2024. Η καμπάνια περιλαμβάνει εξοικονόμηση έως και 50% σε όλες τιςκρουαζιέρες 2024, 2025 και τις πρόσφατα ανακοινωθείσες κρουαζιέρες για το 2026 και τις αρχές του 2027.

Για τις νέες κρουαζιέρες στον Αραβικό Κόλπο, οι οποίες θα πραγματοποιούνται από τον Νοέμβριο έως τον Μάρτιο κάθε σεζόν, η Celestyal προσφέρει έκπτωση έγκαιρης κράτησης έως και 50% σε όλες τις κρουαζιέρες* 2024-2027, με επιπλέον εκπτώσεις άνω του 70% σε επιλεγμένες καμπίνες. Η προσφορά περιλαμβάνει επίσης περαιτέρω εκπτώσεις 30% για τον τρίτο και τέταρτο επισκέπτη που μοιράζονται μια καμπίνα.

Ταπρογράμματαπεριλαμβάνουνκρουαζιέρεςαπό3έως 14 διανυκτερεύσειςκαι περιλαμβάνουν προορισμούς όπως η Ντόχα, το  ΆμπουΝτάμπι, το Ντουμπάι και το Μπαχρέιν, καθώς και κρυμμένα διαμάντιαόπωςτονησίΝησίΣερΜπάνιΓιας, ηΦουτζέιρα, τοΜούσκατκαιτοΚασάμπ.

  • Οιτιμέςγιατηνκρουαζιέρατριώνδιανυκτερεύσεων «Εικόνες Αραβίας»  πουανακοινώθηκε πρόσφατακαιαναχωρείαπότοΑμπούΝτάμπι μετοCelestyalDiscoveryτο 2025, ξεκινούντώρααπό €279 το άτομο (με αρχική τιμή €560/άτομο).
  • Οι τιμές για την κρουαζιέραεπτάδιανυκτερεύσεων «Ημέρες Ερήμου», μεαναχώρησηαπότηΝτόχα μετοCelestyalJourneyτο 2024, ξεκινούντώρααπό €529 το άτομο (με αρχική τιμή €1100 /άτομο).

 

Η Celestyal προσφέρει επίσης εκπτώσεις στις έγκαιρες κρατήσεις σε περισσότερες από 200 αναχωρήσεις για το 2025 και το 2026, στις κρουαζιέρες «Εικόνες Αιγαίου», «Ειδυλλιακό Αιγαίο» και τη νέα -για το 2024- «Ονειρεμένη Αδριατική». Με επιλογές από 3 έως 14 διανυκτερεύσεις, οι εκπτώσεις φτάνουν έως και το 50%, με επιπλέον εκπτώσεις άνω του 60% σε περιορισμένο αριθμό καμπινών. Παράλληλα, η προσφορά περιλαμβάνει περαιτέρω μειώσεις 30% για τον τρίτο και τέταρτο επισκέπτη που μοιράζονται μια καμπίνα.

  • Οιτιμέςγιατην κρουαζιέρατριώνδιανυκτερεύσεων «Εικόνες Αιγαίου», πουαναχωρείαπότηνΑθήναμετοCelestyalDiscoveryκαιπροσεγγίζειτηΜύκονο, τοΚουσάντασι, τηνΠάτμο, τοΗράκλειοκαιτηΣαντορίνη, ξεκινούντώρααπό€309 το άτομο (με αρχική τιμή €780 /άτομο).
  • Οι τιμές για τις νέες κρουαζιέρες επτά διανυκτερεύσεων «Ονειρεμένη Αδριατική» – που έκαναν το ντεμπούτο τους τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους – αναχωρούν από την Αθήνα με το Celestyal Journey το 2025, με παρατεταμένη διαμονή στο Ντουμπρόβνικ, και ολοήμερες προσεγγίσεις στην Κεφαλονιά, το Κότορ, το Μπάρι/Βενετία (Marghera), την Κέρκυρα και το Κατάκολο, ξεκινούν τώρα από €789 το άτομο (με αρχική τιμή €1590/άτομο).
  • Οι τιμές για την κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Ειδυλλιακό Αιγαίο» με το Celestyal Journey με αναχώρηση από την Αθήνα και ολοήμερη προσέγγιση στο Κουσάντασι (Έφεσος), τη Ρόδο, την Κρήτη, τη Σαντορίνη και τη Μήλο καθώς και μια ολοήμερη προσέγγιση με παρατεταμένη παραμονή στη Μύκονο, ξεκινούν τώρα από €789 το άτομο (με αρχική τιμή €1590 /άτομο).

Ο κος LeeHaslett, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Celestyal, δήλωσε: «Οι νέες μας καλοκαιρινές προσφορές προσφέρουν ανεπανάληπτες εμπειρίες κρουαζιέρας σε όλο το διευρυμένο πρόγραμμα κρουαζιέρων μας, σε πραγματικά ασυναγώνιστες τιμές.»

«Παρουσιάζοντας το πρόγραμμα μας έως τον Μάρτιο του 2027, καταφέραμε να προσφέρουμε εκπτώσεις έγκαιρης κράτησης στα νέα, εντυπωσιακά δρομολόγιά μας στον Αραβικό Κόλπο και την Αδριατική, καθώς και στις αγαπημένες μας κρουαζιέρες στη Μεσόγειο.Δεν υπάρχει καλύτερη αφορμή για να επιστρέψετε στη Celestyal ή να μας επισκεφθείτε για πρώτη φορά.»

 

Γιαπερισσότερεςπληροφορίεςεπισκεφθείτετοcelestyal.comήκαλέστετοκαλέστεστο 211 1995176.

Related Articles

Εκδήλωση μικρής έκτασης πυρκαγιά στο Κερατσίνι

Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με τον θάνατο άνδρα στη Βουλιαγμένη την 20/07/2024 – Συνέχεια...

Στ. Γκίκας: «Ενδυνάμωση της θεσμικής συνεργασίας ΥΝΑΝΠ και ΚΕΔΕ με επίκεντρο τα νησιά

Στ. Γκίκας: «Ενδυνάμωση της θεσμικής συνεργασίας ΥΝΑΝΠ και ΚΕΔΕ με επίκεντρο τα...

IMO III 10th Session: What’s on the agenda?

BIMCO provides an overview of the IMO Sub-committee on Implementation of IMO...

H Capital-Executive Ship Management Corp. παρέλαβε τα νεότευκτα containerships «Adonis», «Anaxagoras», «Acheloos» και «Acastos»

Η Capital-Executive Ship Management Corp., ανακοινώνει την παραλαβή των νεότευκτων πλοίων μεταφοράς...