Σάββατο , 18 Ιανουάριος 2025
Home SLIDER Η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών χαιρετίζει την Έκθεση του Mario Draghi “Το Μέλλον της Ανταγωνιστικότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης”
SLIDERΝΑΥΤΙΛΙΑ

Η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών χαιρετίζει την Έκθεση του Mario Draghi “Το Μέλλον της Ανταγωνιστικότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης”

Η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών χαιρετίζει την Έκθεση του Mario Draghi «Το Μέλλον της Ανταγωνιστικότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης» https://commission.europa.eu/…/eu-competitiveness… , που δημοσιεύθηκε σήμερα και αναγνωρίζει τον στρατηγικό ρόλο της ναυτιλίας στην προάσπιση της ευρωπαϊκής ανταγωνιστικότητας, της ασφάλειας της εφοδιαστικής της αλυσίδας και της αυτονομίας της.
«Θα συνεργαστούμε με τους Ευρωπαίους εταίρους μας, τους αξιωματούχους και τα θεσμικά όργανα για να διασφαλίσουμε ότι η ναυτιλία και τα συμφέροντα της Ευρώπης θα παραμείνουν προστατευμένα σε έναν όλο και πιο αβέβαιο κόσμο».
9 Σεπτεμβρίου 2024
Μελίνα Τραυλού,
Πρόεδρος Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών
The Union of Greek Shipowners welcomes today’s Mario Draghi’s report “The future of European competitiveness” https://commission.europa.eu/…/eu-competitiveness… recognising the shipping industry’s strategic role in maintaining European competitiveness, supply chain security, and autonomy.
“We will work with our European partners, officials, and regulators to ensure Europe’s shipping industry and interests remain protected in an increasingly uncertain world.”
September 9th, 2024
President of the Union of Greek Shipowners

Related Articles

Αθανάσιος Μαρτίνος: Η ύψιστη τιμή από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, απένειμε σήμερα το παράσημο του Μεγαλόσταυρου...

31.659 άδειες εκτέλεσης Ναυπηγοεπισκευαστικών Εργασιών από τηνe-ΔΛΑ

31.659 άδειες εκτέλεσης Ναυπηγοεπισκευαστικών Εργασιών εκδόθηκαν, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Υπουργείου...

POSEIDON MARINE SUPPLIES:Lock Out Tag Out (LOTO) Kit for Onboard Safety

     POSEIDON MARINE SUPPLIES Lock Out Tag Out (LOTO) is essential for...

ΕΒΕΠ «Αποτελεσματική η παρέμβαση του ΥΠΑΝ στις αυξήσεις ασφαλίστρων υγείας»

Η διατήρηση της ανταγωνιστικότητας στην αγορά και ιδιαίτερα στα ασφαλιστικά προϊόντα, με...