Πέμπτη , 22 Ιανουάριος 2026
Home ΝΑΥΤΙΛΙΑ Diana Shipping ServicesS.A.-14th CAPITAL LINK: “Χωρίς το ανθρώπινο στοιχείο, είναι αδύνατον να επιβιώσει ο Ναυτιλιακός κλάδος”
ΝΑΥΤΙΛΙΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Diana Shipping ServicesS.A.-14th CAPITAL LINK: “Χωρίς το ανθρώπινο στοιχείο, είναι αδύνατον να επιβιώσει ο Ναυτιλιακός κλάδος”

Η Εταιρεία  DianaShipping Services S.A., συμμετείχε στο εξαιρετικά ενδιαφέρον συνέδριο της CAPITAL LINK με θέμα: “14th Annual  Capital Link Operational  Excellence in Shipping Forum 2024“. Συγκεκριμένα ο κ. Βαγγέλης Σφακιωτάκης τοποθετήθηκε στην ενότητα: «SPOTLIGHT ON HUMAN SUSTAINABILITY», ακολουθεί η ομιλία του:

 

O κ. Vangelis  Sfakiotakis, COO –DianaShipping ServicesS.A., τόνισε: “Χωρίς το ανθρώπινο στοιχείο, είναι αδύνατον να επιβιώσει ο κλάδος μας. Είναι ζήτημα ανταγωνιστικότητας και πρέπει να είμαστε σε θέση να παρέχουμε ασφάλεια στους εργαζόμενους μας, προκειμένου να ανταποκριθούμε στις ανάγκες της καθημερινότητας. Προσφέρουμε ευρεία προγράμματα υγειονομικής περίθαλψης και ασφάλισης για τους ναυτικούς μας. Επίσης, είμαστε μια εταιρεία που πιστεύει στη διαφορετικότητα: προσλαμβάνουμε γυναίκες στα πλοία μας εδώ και μια δεκαετία και μάλιστα αντιστοιχούν σε μεγαλύτερο ποσοστό του πληρώματος σε σύγκριση με τον μέσο όρο του κλάδου.

Το σχέδιο μας εστιάζει στην ασφάλεια και στην ευημερία του πληρώματος, συμπεριλαμβανομένης της ψυχικής υγείας. Η ναυτιλία εξελίσσεται και πάλι ως μια κορυφαία επιλογή για νέους Έλληνες εργαζόμενους, που δείχνουν ενδιαφέρον για τον κλάδο. Η διασφάλιση της πρέπουσας κατάρτισης και εκπαίδευσης τους εναπόκειται σε εμάς.”

Στη  φωτογραφία από αριστερά προς δεξιά:

Συντονιστής κ. Michalis Pantazopoulos, General Manager – Liberian Registry (LISCR Hellas)

  • κ. Vangelis Sfakiotakis, COO – Diana Shipping Services S.A.
  • κα. Ioanna Lali, D.E.I. Officer & Alternate Crew Manager – Dorian LPG Ltd. (NYSE: LPG)
  • κ. Tim Ponath, CEO – NSB Group
  • κ. Theo Baltatzis, General Manager –Technomar Shipping
  • κα. Venetia Kallipolitou, Cross Department HR & Training Manager – Tsakos Group; Commander – Hellenic Coast Guard (Retired)

 

Related Articles

Ο “Ερπων πληθωρισμός” στην Ελλάδα και η ανάλυση της ακρίβειας από το Ε.Β.Ε.Π.

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς συγκρίνει και αναλύει την εξέλιξη του πληθωρισμού στην...

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε: Εκδήλωση ενημέρωσης για την “Μείωση Προμηθειών” στο ΤΙΤΑΝΙΑ 26/1

Τα Σωματεία Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης – ΕΑΔΕ (ΕΕΑΕ,ΕΣΑΠΕ, ΣΕΜΑ,ΣΠΑΤΕ) – ΠΣΑΣ, η ΠΟΑΔ...

Επίσκεψη στα γραφεία της XRTC του νέου Γενικού Διευθυντή Ελλάδος της CCSκ. CUIYuwei

Επίσκεψη στα γραφεία της XRTCτου νέου Γενικού Διευθυντή Ελλάδος της ChinaClassificationSociety (CCS)κ....

Χαιρετισμός προέδρου Ε.Β.Ε.Π. στην εκδήλωση του Ν.Ε.Ε. στο Ίδρυμα Ευγενίδου

Χαιρετισμός προέδρου Ε.Β.Ε.Π. στην εκδήλωση του Ν.Ε.Ε. στο Ίδρυμα Ευγενίδου«Πλέουμε» σε καιρούς...