Τρίτη , 18 Μάρτιος 2025
Home AGENDA Επιχειρηματικό Φόρουμ «Επενδύοντας στην Ανασυγκρότηση της Ουκρανίας – Ευκαιρίες για τις Ελληνικές Επιχειρήσεις»
AGENDAΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επιχειρηματικό Φόρουμ «Επενδύοντας στην Ανασυγκρότηση της Ουκρανίας – Ευκαιρίες για τις Ελληνικές Επιχειρήσεις»

Το Ινστιτούτο Tony Blair, η Οικονομική Σχολή του Κιέβου, o ΣΕΒ και η European Business Association (EBA) σας προσκαλούν στο επερχόμενο επιχειρηματικό φόρουμ «Επενδύοντας στην Ανασυγκρότηση της Ουκρανίας: Ευκαιρίες για τις Ελληνικές Επιχειρήσεις».

Το φόρουμ θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2025, στο Ξενοδοχείο King George στην Αθήνα, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών.

Η ανασυγκρότηση της Ουκρανίας αποτελεί το μεγαλύτερο οικονομικό πρότζεκτ του είδους του στην Ευρώπη, προσφέροντας μοναδικές ευκαιρίες για τις επιχειρήσεις που είναι έτοιμες να συνεισφέρουν. Στόχος του φόρουμ είναι να αναδείξει τις ευκαιρίες στο δυναμικό αυτό επενδυτικό περιβάλλον και να εξοπλίσει τις ελληνικές επιχειρήσεις με πρακτικές πληροφορίες, ώστε να τις αξιοποιήσουν καλύτερα. Για το σκοπό αυτό, θα φέρει σε επαφή επιχειρηματίες και thought leaders, οι οποίοι θα μοιραστούν ίδιες εμπειρίες και χρήσιμες κατευθύνσεις σχετικά με τη διενέργεια επιχειρηματικής δραστηριότητας στην Ουκρανία.

Μεταξύ άλλων, το φόρουμ θα προσφέρει την ευκαιρία να συζητηθούν:

  • Ευκαιρίες και κίνδυνοι αναφορικά με την επενδυτική δραστηριότητα στην Ουκρανία σήμερα, καθώς και πρακτικά παραδείγματα των επιχειρήσεων που ήδη δραστηριοποιούνται με επιτυχία κατά τη διάρκεια του πολέμου.
  • Τα διαθέσιμα μέσα και εργαλεία για επενδυτές (π.χ. κίνητρα και εγγυήσεις), με έμφαση στο επενδυτικό πλαίσιο της ΕΕ (Ukraine Investment Framework).
  • Πρακτικές πληροφορίες για την ανεύρεση επιχειρηματικών ευκαιριών.

Στοιχεία εκδήλωσης:

Ημερομηνία: Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2025
Ώρα: 14:00-17:00
Τόπος: Ξενοδοχείο King George, Αθήνα και/ή διαδικτυακά
Ημερήσια διάταξη: Η τελευταία έκδοση της ημερήσιας διάταξης είναι διαθέσιμη εδώ.
Γλώσσα: Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά.

Παρακαλούμε επιβεβαιώστε την παρουσία σας μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου 2025, προκειμένου να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας στο event, συμπληρώνοντας  παρακάτω τη φόρμα εγγραφής. Σημειώστε ότι, λόγω περιορισμένων θέσεων, η επιβεβαίωση της παρουσίας σας στον χώρο θα γίνει έως τις 21 Φεβρουαρίου 2025 διαφορετικά θα σας αποσταλεί σύνδεσμος για τη διαδικτυακή συμμετοχή σας.

Για οποιοδήποτε ζήτημα σχετικά με την συμμετοχής σας ή πρόσθετες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τις κκ. Σοφία Φραντζεσκάκη (s.frantzeskaki@institute.global) και Ντίνα Αθανασίου (dathanasiou@sev.org.gr).

Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε και να διερευνήσουμε μαζί πώς η επιχείρησή σας θα μπορούσε να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην ανασυγκρότηση της Ουκρανίας.

Related Articles

Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς θα τιμηθεί από τον ΕΣΠ στις 24/3

Τιμητική εκδήλωση για τη συμπλήρωση 120 χρόνων λειτουργίας του ΕΒΕΠ και για...

Αδελφότητα Κρητών Πειραιά “Η Ομόνοια”εκδήλωση μνήμης και τιμής για τον Ελευθέριο Βενιζέλο

Η Αδελφότητα Κρητών Πειραιά “Η Ομόνοια” οργανώνει, υπό την αιγίδα του Δήμου...

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός διοργανώνει δράση για την Παγκόσμια Ημέρα Στοματικής Υγεία

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (ΕΕΣ), με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Στοματικής Υγείας, διοργανώνει δράση...

«Γ. Χατζηθεοδοσίου: Τα Επιμελητήρια δεν συγχώρησαν το πραξικόπημα σε βάρος μου»

Δήλωση Προέδρου Ε.Ε.Α, Επίτιμου Διδάκτορα ΠΑ.ΠΕΙ. & Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Γιάννη...