Παρασκευή , 13 Φεβρουάριος 2026
Home ΕΛΛΑΔΑ Ανοίγει ο δρόμος για τη δημιουργία Επιχειρηματικού Πάρκου Εξυγίανσης στο Κρυονέρι με τη στήριξη του ΕΒΕΑ
ΕΛΛΑΔΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ανοίγει ο δρόμος για τη δημιουργία Επιχειρηματικού Πάρκου Εξυγίανσης στο Κρυονέρι με τη στήριξη του ΕΒΕΑ

Μπορεί η Άτυπη Βιομηχανική Συγκέντρωση των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο Κρυονέρι Αττικής να μεταμορφωθεί σε οργανωμένη και χωροθετημένη επιχειρηματική ζώνη;  Μπορεί, απαντά η ReDePlan.

Με τη στήριξη του ΕΒΕΑ, ανοίγει ο δρόμος για τη δημιουργία Επιχειρηματικού Πάρκου Εξυγίανσης στο Κρυονέρι, μετά από πρωτοβουλία και πρόταση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βορείου Αττικής (ΣΕΒΑ), που βασίστηκε στο Επενδυτικό Σχέδιο που εκπόνησε για τον ΣΕΒΑ η ReDePlan, η οποία είχε την επιστημονική ευθύνη για την κατάρτιση και την αδειοδότηση του σχεδίου.

Στην Άτυπη Βιομηχανική Συγκέντρωση του Κρυονερίου συγκεντρώνονται επιχειρήσεις με ετήσιο κύκλο εργασιών που υπερβαίνει τα 750 εκ. ευρώ και 4.000 εργαζόμενους. Τί οδήγησε στην ανάγκη δημιουργίας Επιχειρηματικού Πάρκου Εξυγίανσης; Η έλλειψη έργων υποδομής, οι περιορισμένοι όροι κτιριακής ανάπτυξης, η ανασφάλεια δικαίου, η ενίσχυση της περιβαλλοντικής προστασίας.
«Είμαστε μαζί σας και θα πάμε βήμα-βήμα σε έναν επιτυχημένο σχεδιασμό μέχρι το τέλος, για να οργανώσουμε το καλό παράδειγμα προς όφελος της ανάπτυξης στη χώρα», δήλωσε ο Πρόεδρος  ΕΒΕΑ κ. Γιάννης  Μπρατάκος.

👉 Διαβάστε εδώ αναλυτικά το Δελτίο Τύπου: bit.ly/4hVrKBC
Ioannis Bratakos ΕΒΕΑ – ACCI | Athens Chamber of Commerce and Industry Theo Skagias Manolis Baltas

 

 

Πηγή άρθρου:

ReDePlan Consultants

Aspiring to be a Leader in the tranformation of the built enviroment

Related Articles

ΕΒΕΑ: Πόσο έτοιμοι είστε να προσελκύσετε επενδύσεις;

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, μέλος του Enterprise Europe Network Hellas διοργανώνει τη Δευτέρα...

Διοικητικό Συμβούλιο ΠΟΒΑΣ και παρουσία σε εκδήλωση

Το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2026 η Πανελλήνια Ομοσπονδία πραγματοποίησε στον Πειραιά το...

ΕΒΕΠ: Η ΕΕ αποφασίζει για την ανταγωνιστικότητα των ΜμΕ και το μέλλον του «Made in Europe»

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς επισημαίνει πως στην άτυπη σύνοδο κορυφής...