Τον Ιούλιο 2025, το Ναυτικό Επιμελητήριο της Ελλάδος συμμετείχε στις ακόλουθες εκδηλώσεις:

5/7/2025: Σε εκδηλώσεις στο πλαίσιο της Ναυτικής Εβδομάδας στην Άνδρο. Σε εκδήλωση γνωριμίας των νέων της Άνδρου με το Ναυτικό Επάγγελμα συμμετείχε ως ομιλητής ο πρόεδρος ΝΕΕ κ. Γεώργιος Αλεξανδράτος.

7/7/2025: Σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του
Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς (ΕΒΕΠ), παρουσία του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Βασίλη Κικίλια καθώς και των προέδρων του ΕΒΕΠ κ. Βασίλη Κορκίδη, του ΝΕΕ κ. Γιώργου Σπ. Αλεξανδράτου και του ΣΕΕΝ κ. Δημήτρη Θεοδωράτου, καθώς και του κ. Νίκου Βερνίκου, μέλους του Δ.Σ. τόσο του ΝΕΕ όσο και του ΕΒΕΠ.

10/7/2025: Σε εκδήλωση του Ευρωπαϊκού έργου Healthy Ship 4U (HS4U). Το ΝΕΕ εκπροσώπησε ο πρόεδρος κ. Γεώργιος Αλεξανδράτος.

15/7/2025: Σε συνάντηση με το Προεδρείο της
Ένωση Λιμένων Ελλάδος – Hellenic Ports Association (ΕΛΙΜΕ). Στη συνάντηση εκ μέρους του ΝΕΕ συμμετείχαν ο πρόεδρός του κ. Αλεξανδράτος Γεώργιος, τα μέλη ΔΣ κ.κ. Βασίλειος Λογοθέτης, Βασίλειος Πολίτης, Σπυρίδων Πασχάλης, Νικόλαος Βερνίκος, Ιωάννης Τριφύλλης, Βασίλειος Τερζής, Νικόλας Τσαβλίρης, Ευστράτιος Απέργης, ο προϊστάμενος υπηρεσιών ΝΕΕ κ. Γεώργιος Μπαρκάτσας και ο ειδικός σύμβουλος κ. Μιχαήλ Σαρλής.