Πέμπτη , 2 Μάιος 2024
Home ΠΕΙΡΑΙΑΣ Ο ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ έκοψε την πίτα του
ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Ο ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ έκοψε την πίτα του

Με μεγάλη προσέλευση πλήθους συναδέλφων και επισήμων τελέστηκε η κοπή της πίτας του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά το βράδυ του Σαββάτου στο Salty στον Πειραιά. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υφυπουργός Ναυτιλίας  Κατσαφάδος Κώστας κι η Υφυπουργός Εργασίας  Μιχαηλίδου Δόμνα, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Μελάς Ιωάννης, Μανωλάκος Νικόλαος, Δούνια Νόνη, Μπουτσικάκης Χριστόφορος-Εμμανουήλ, Μαρκόπουλος Δημήτριος, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Δρίτσας Θεόδωρος και Αλεξιάδης Τρύφων, ο βουλευτής Νοτίου Τομέα Αθηνών Σπανάκης Βασίλειος, καθώς και ο πρώην Υπουργός και Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Αβραμόπουλος Δημήτριος.

Στην εκδήλωση επίσης παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Πειραιά Μώραλης Ιωάννης, ο Δήμαρχος Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη Ιωακειμίδης Γεώργιος, ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Χουρσαλάς Νικόλαος, η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά  Αντωνάκου Σταυρούλα, οι Αντιδήμαρχοι και οι εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Πειραιά, Βίτσας Γεώργιος &Γενικός Γραμματέας Α’ Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά, Αγρανιώτης Μιχάλης&Πρόεδρος Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά, Αράπης Δημήτριος, Καρύδης Δημήτριος, Μπουρδάκου Κυριακή, Ρέππας Παναγιώτης, Λεωτσάκου Αναστασία &Αντιπρόεδρος ΚΟΔΕΠ, Τζεφεράκος Αλέξανδρος &Πρόεδρος στο Κανάλι 1, Μαρκαριάν Χαρουτιούν, Τουμαζάτου Γερασιμούλα-Αλεξάνδρα, ο Αντιδήμαρχος Νίκαιας Μαραγκάκης Κωνταντίνος&Αντιπρόερδος Β’ Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά, ο Αντιδήμαρχος Κορυδαλλού Κασιδιάρης Σπύρος, οι πολιτευτές της Νέας Δημοκρατίας Λιβανός Μιχάλης και Βρεττάκος Γιώργος, η πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ Βερυκάκη Ελλάς (Ελίνα), ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΕΤΑΑ έΣπυρίδων Σπύρος.

Παραβρέθηκαν επίσης και η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κυκλάδων Βούλγαρη Παναγιώτα, ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Πειραιά Σάσσαρης Χρήστος, ο Αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά Περιβολάρης Πολυχρόνης, ο Υποδιοικητής 2ης Αλεβίζος Περικλής, ο Διοικητής του Τζάνειου Νοσοκομείου Γουζούασης Ηλίας,ο Πρόεδρος του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά Κορκίδης Βασίλης, καθώς και ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά Βουτσινάς Ιωάννης.

Τέλος, στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας, παραβρέθηκαν  τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά, ο Πρόεδρος Πλατανησιώτης Νικόλαος, ο Α’ Αντιπρόεδρος Νικητιάδης Εμμανουήλ, ο Γενικός Γραμματέας Β’ Καψοκόλης Ιωάννης, ο Ταμίας Αγιομαμίτης Γεώργιος και τα μέλη Κοντούλη Θεοχαρούλα,  Σαρώφ Παύλος, Συμεωνίδης Κρέων, Τσακρή Δήμητρα καιΨαλτάκος Μιχαήλ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΛΑΤΑΝΗΣΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

 

Related Articles

Ναυτικό Επιμελητήριο Ελλάδος: “Τα έθιμα του Πάσχα φανερώνουν τη στενή σχέση των Ελλήνων με τη θάλασσα”

Tα έθιμα και οι παραδόσεις της Μεγάλης Εβδομάδας ζωντανεύουν σε όλη την...

Μήνυμα  Πρόεδρου Β.Ε.Π. για το ΠΑΣΧΑ

 Από  τον Πρόεδρο  Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά κ. Γιώργο Παπαμανώλη-Ντόζα: “Εύχομαι  να «ζήσουμε»...

Β.Κορκίδης: Το εαρινό «Ευρωβαρόμετρο» δείχνει τον Δείκτη Επιχειρηματικού Κλίματος των ΜμΕ σε επίπεδα ύφεσης

Ο πρόεδρος του Ε.Β.Ε.Π., Βασίλης Κορκίδης ενημέρωσε για την παρουσίαση που έγινε...

Χρήστος Στυλιανίδης από το Λιμάνι του Πειραιά: «Η ασφάλεια της ακτοπλοΐας μας πάνω απ’ όλα»

Η επίσκεψη του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Χρήστου Στυλιανίδη στο λιμάνι...