Τρίτη , 14 Μάιος 2024
Home ΝΑΥΤΙΛΙΑ Εγκαίνια νέου καταστήματος CavoYachting στην μαρίνα του Φλοίσβου
ΝΑΥΤΙΛΙΑΠΕΙΡΑΙΑΣ

Εγκαίνια νέου καταστήματος CavoYachting στην μαρίνα του Φλοίσβου

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα τελέσθηκαν τα εγκαίνια του νέου καταστήματος CavoYachting στην μαρίνα του Φλοίσβου την Πέμπτη 1η Ιουνίου. Το συγκεκριμένο κατάστημα, είναι το δεύτερο της νέας αλυσίδας καταστημάτων λιανικής του Ομίλου ΚΑΤΡΑΔΗΣ και πραγματοποιείται έναν χρόνο μετά το άνοιγμα του πρώτου CavoYachting στην μαρίνα της Ζέας.

Τα καταστήματα CavoYachting αποτελούν το καινούργιο βήμα του Ομίλου εταιριών ΚΑΤΡΑΔΗΣ στο χώρο του yachting, με έμφαση στην εξυπηρέτηση yachts και megayachts. Στα καταστήματα του Ομίλου μπορείτε να βρείτε πλήρης γκάμα προϊόντων όλων των ειδών από τις μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου..

Καθαριστικά, αξεσουάρ, προϊόντα συντήρησης, από εταιρίες όπως 3M, AWLGRIP, Starbrite, simplegreen, NAUTICCLEAN, Clinazur, SHURHOLD, καθώς και προϊόντα όπως μουράβιες της International, σπρέι σιλικόνης, λιπαντικά, βαφές, εργαλεία, ειδικές κόλλες. γάντια, μάσκες, στολές αλλά και είδη ρουχισμού βρίσκονται διαθέσιμα στα καταστήματα CavoYachting

Βεβαίως στα CavoYachting υπάρχει και όλη η γκάμα των προϊόντων ΚΑΤΡΑΔΗΣ, που περιλαμβάνει ανόδια και σχοινιά της εταιρείας όπως τις σειρές, DockoPES και DockoMulti, αλλά και εξειδικευμένα είδη όπως πλακέ σχοινιά για μπαλόνια και το σχοινί επιδόσεων ιστιοπλοΐας DynaSiri.

Στην τελετή των εγκαινίων παρευρέθηκε πλήθος κόσμου από το χώρο του yachting, του τύπου, καθώς και στελέχη εταιριών από την ναυτιλία.

 

Related Articles

Λέσχη Αρχιπλοιάρχων:Σεμινάριο για τις νέες περιβαλλοντικές νομοθεσίες στη Ναυτιλία

Ενημερωτικό  ναυτιλιακό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την  Πέμπτη 16 Μαΐου 2024 , και...

Επακούμβηση πλοίων στο Πέραμα

 Στις 11/05/2024, το Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο «ΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΣ» Ν.. 11520, κατά τη διάρκεια των χειρισμών πρυμνοδέτησης του στην επισκευαστική ζώνη Περάματος,...

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: 7ο  Φεστιβάλ Κιθάρας Πειραιά «Από τον Vivaldi στον Piazzolla»

Δύο μέρες κιθαριστικής τέχνης στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά   Ο...

Βλάβη καταπέλτη σε Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ πλοίο ¨ΘΑΝΤΕΡ¨ στην Πάρο

Τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Πάρου ότι το...