Παρασκευή , 20 Ιούνιος 2025
Home ΕΛΛΑΔΑ Δήλωση ΥΝΑΝΠ Γ. Πλακιωτάκη από την Κρήτη
ΕΛΛΑΔΑΝΑΥΤΙΛΙΑ

Δήλωση ΥΝΑΝΠ Γ. Πλακιωτάκη από την Κρήτη

«Η επίσκεψη του Πρωθυπουργού καθώς και τα έργα που έχουν ήδη υλοποιηθεί, υλοποιούνται και προγραμματίζονται στην Κρήτη, αποδεικνύουν τη σημασία που δίνει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας στο νησί μας, στην αξιοποίηση των μεγάλων πλεονεκτημάτων του και στην ενίσχυση κρίσιμων υποδομών, έτσι ώστε να προχωρήσει με ακόμα πιο γρήγορα βήματα, η βιώσιμη ανάπτυξή του», δήλωσε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γ. Πλακιωτάκης, κατά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στο εργοτάξιο του ΒΟΑΚ στο τμήμα Νεάπολη – Άγιος Νικόλαος Λασιθίου.
«Ειδικότερα για το Λασίθι», πρόσθεσε, «η έναρξη των εργασιών για τον ΒΟΑΚ από τον τόπο μας, σε συνδυασμό με όλα τα άλλα έργα, δημιουργούν ισχυρές προοπτικές ανάπτυξης που θα αξιοποιήσουμε στα χρόνια που έρχονται».

Related Articles

FURUNO HELLAS S.A.: Wish you had X-ray vision for the ocean?

Wish you had X-ray vision for the ocean? Meet the GP1971F with...

TOTOTHEO GLOBAL is hiring!

Join Our Growing Team! We’re searching for talented and passionate individuals. This...

Performance Shipping Inc. Secures Long-Term Time Charter Contract at US$23,750 per day with Mercuria for LR1 Newbuilding Tanker

ATHENS, GREECE,– Performance Shipping Inc. (NASDAQ: PSHG), (“we” or the “Company”), a...

«ΠεραΜαγική» γιορτή με εκατοντάδες λιλιπούτειους από το τμήμα Προσχολικής αγωγής του Δήμου Περάματος

  Γιάννης Λαγουδάκος: “Οι νέες εργαζόμενες μητέρες του Περάματος, θέλουμε να νιώθουν...