Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Home ΕΛΛΑΔΑ Με μεγάλη επιτυχία η Βασιλόπιτα του ΕΕΑ-“Κλειδωμένη” η υποψηφιότητα του Γ.Χατζηθεοδοσίου
ΕΛΛΑΔΑ

Με μεγάλη επιτυχία η Βασιλόπιτα του ΕΕΑ-“Κλειδωμένη” η υποψηφιότητα του Γ.Χατζηθεοδοσίου

Χωρίς να παρεκτρέπεται η στήλη από τον ασφαλιστικό κλάδο θα σας μεταφέρει στιγμιότυπα με συμπεράσματα από την εκδήλωση του ΕΕΑ για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.

Μια εκδήλωση που αφορούσε τους επαγγελματίες του μεγαλύτερου Επαγγελματικού Επιμελητηρίου της Χώρας …αλλά επισκιασμένη από την “πληθωρικότητα” της παρουσίας σε αυτό, εδώ και μερικά χρόνια, από την θέση του προέδρου,  του γνωστού επιχειρηματία του ασφαλιστικού κλάδου, Γιάννη Χατζηθεοδοσίου.

Γιατί κακά τα ψέματα …ο Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και όσοι των πλαισιώνουν πραγματικά αναμόρφωσαν αυτό τον επιμελητηριακό φορέα και τον έκαναν μοχλό έκφρασης και παρέμβασης του κλάδου των μικρομεσαίων και των επαγγελματικών όλης της Αττικής, της Αθήνας και οχι μόνο.

Στην εκδήλωση αυτή είδαμε να σημειώνεται ρεκόρ παρουσίας πολιτικών όλων των κομμάτων αλλά και δημάρχων από την περιφέρεια Αττικής.

Από τους πολιτικούς παρούσα από την Ν.Δ η Βουλευτής κ. Όλγα Κεφαλογιάννη, που έκανε και μια ουσιαστική έμμεση παρότρυνση για την φημολογούμενη υποψηφιότητα του Γιάννη Χατζηθεοδοσίου για περιφερειάρχη Αττικής, λέγοντας στην ομιλία της ότι μπορεί να ανήκουν σε άλλους πολιτικούς φορείς αλλά πάντα ο Γιάννης Χατζηθεοδοσίου προτρέπει να ψηφίζονται πολιτικοί απ όλα τα κόμματα που είναι δίπλα στην μικρομεσαία επιχειρηματικότητα.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ παρών ο Αλέξης Χαρίτσης που και αυτός εξήρε το έργο του στο επιμελητήριο και εμμέσως πλην σαφώς άφησε να εννοηθεί ότι θα ήταν και μια καλή επιλογή για την Περιφέρεια Αττικής.

Από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, στον χώρο του οποίου ανήκει πολιτικά ο Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, παρών και ο Κώστας Σκανδαλίδης.

Αυτές οι πολιτικές παρουσίες σε υψηλό επίπεδο δεν ήταν οι μόνες αφού και άλλοι πολιτικοί και βουλευτές απ όλα τα κόμματα ήταν παρόντες …με αυτές από τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ να υπερτερούν!

Όμως, την έκπληξη έκαναν οι δήμαρχοι που έδωσαν το παρών σε αυτή την εκδήλωση. Από τον Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, του Περιστερίου, Ανδρέα Παχατουρίδη, της Γλυφάδας και μερικών άλλων σημαντικών δήμων της Αττικής που δεν μπορούμε, λόγω χώρου, να αναφέρουμε στη στήλη.

Ακόμη και οι Πρυτανικές αρχές ( νυν και τέως) του Πανεπιστημίου Πειραιώς ήταν παρών, αναφέροντας εδώ ότι ο Γιάννης Χατζηθεοδοσίου έχει ανακηρυχθεί επίτιμος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Πειραιά.

Βέβαια, θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρουμε και την παρουσία στην εκδήλωση του Προέδρου της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος, Αλέξανδρου Σαρρηγεωργίου,  με δεδομένο ότι οι ασφαλιστές αποτελούν και τα περισσότερα ενεργά μέλη του ΕΕΑ.

Και για το κλείσιμο, συμπέρασμα της στήλης, από ολα αυτά και το κλίμα της εκδήλωσης είναι ότι  η υποψηφιότητα του Γιάννη Χατζηθεοδοσίου για περιφερειάρχης Αττικής είναι “κλειδωμένη”, όχι απλά με κομματικά χρίσματα (τουλάχιστον από τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ) αλλά ως υπέρ κομματική, με στήριξη από τα κάτω και κύρια από τον κόσμο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και επαγγελματιών που είναι και η ραχοκοκαλιά της επιχειρηματικότητας στην χώρα.

Πηγή:  https://www.asfalisinet.gr/

Και για να πάρετε μια εικόνα, φωτογραφική, τι έγινε την παρασκευή το βράδυ στην εκδήλωση του ΕΕΑ, δείτε ανάρτηση του ίδιου του Γ. Χατζηθεοδοσίου στην σελίδα του στο facebook:

https://www.facebook.com/ioannis.chatzitheodosiou

 

Related Articles

Απάντηση του ΥΝΑΝΠ σε δηλώσεις του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Στέφανου Κασσελάκη

Απάντηση του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής σε δηλώσεις του Αρχηγού της...

Επιστημονική Εκδήλωση της Ομάδας Δικαιοσύνης του ICCWOMENHELLAS για την Τεχνητή Νοημοσύνη στο Πανεπιστήμιο Αθηνών

Επιστημονική Εκδήλωση της Ομάδας Δικαιοσύνης του ICCWOMENHELLAS για την Τεχνητή Νοημοσύνη στο...

«Προς θάλασσα μεριά…»το νέο βιβλίο της Δανάης Μπεζαντάκου

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μαζί με την Δανάη Μπεζαντάκου ανακοινώνουμε την δημιουργία...

Επικαιρότητα 19ης Απριλίου

ΙΣΤΟΡΙΚΑ Ο λόρδος Βύρωνας και ο γουοκισμός. 19 Απριλίου συμπληρώνονται διακόσια χρόνια...