Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Home SLIDER Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς: Στηρίξτε την πόλη μας – «Ελάτε στην αγορά του Πειραιά για έξυπνες αγορές και εκπτώσεις»
SLIDERΠΕΙΡΑΙΑΣ

Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς: Στηρίξτε την πόλη μας – «Ελάτε στην αγορά του Πειραιά για έξυπνες αγορές και εκπτώσεις»

Σύμφωνα με το νόμο 4177/2013, οι χειμερινές εκπτώσεις έτους 2023 θα διαρκέσουν από τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου έως και την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου.

Επίσης, ο νόμος δίνει τη δυνατότητα να ανοίξουν τα καταστήματα προαιρετικά την πρώτη Κυριακή κατά την έναρξη της χρονικής περιόδου των εκπτώσεων, ήτοι την Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2023 με το πλαίσιο του ωραρίου λειτουργίας της Κυριακής να καθορίζεται από 11.00 έως 20.00.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς σε ανακοίνωση του αναφέρει: «Στο πλαίσιο αυτό έχουμε προτείνει την προαιρετική λειτουργία της πειραϊκής αγοράς την Κυριακή 15 Ιανουαρίου από τις 11.00 π.μ. έως τις 3.30 μ.μ.

Τα καταστήματα του Πειραιά προσφέρουν μεγάλη γκάμα προϊόντων σε όλες τις κατηγορίες των ειδών, σε πολύ χαμηλές, ιδιαίτερα ελκυστικές εκπτωτικές τιμές και, όπως πάντα, σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον και με την καλύτερη εξυπηρέτηση στους πελάτες τους.

Προσκαλούμε τους καταναλωτές, να επιλέξουν για τις εκπτωτικές αγορές τους την φιλόξενη Αγορά του Πειραιά και να επωφεληθούν από τις προνομιακές τιμές και τις μοναδικές ευκαιρίες που τους προσφέρει».

Related Articles

VANOS SA: Be visible,Be safe!!

Ensuring safety in low-light or high-risk work settings is crucial. VANOS S.A....

Diana Shipping Inc. Announces Time Charter Contract for m/v DSI Phoenix with Bulk Trading SA 

Diana Shipping Inc. (NYSE: DSX), (the “Company”), a global shipping company specializing...

Α. Μπουλντούμης: “Για μας η προσφορά στον συνάνθρωπο, δεν είναι ευκαιριακή επιλογή, αλλά συνειδητή πράξη”

­”Για μας η προσφορά στον συνάνθρωπο, δεν είναι ευκαιριακή επιλογή, αλλά συνειδητή...

Μελίνα Τραυλού, Πρόεδρος ΕΕΕ: «Ως ελληνικός εφοπλισμός συμβάλλουμε με έργα που θα προσφέρουν ακόμα καλύτερες υποδομές και υπηρεσίες

Εκδήλωση του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών για την παρουσίαση του σχεδίου αποκατάστασης...